Kun For Forrykte Festival 2021

4. Juni 2021, 12:00 - 5. Juni 2021, 23:59

KUN FOR FORRYKTE FESTIVAL 2021

HÅBET ER LYSEGRØNT - OG FESTIVALEN VENDER TILBAGE I 2021!  

Vi kan med glæde meddele at næste års Kun For Forrykte Festival afholdes d. 4 og 5 Juni 2021, og har gennem de seneste uger kæmpet en brav kamp for endelig at kunne fortælle at - 

Programmet for 2021 viderefører det komplette program for 2020:  The Zombies, Ache, Young Flowers, Burnin Red Ivanhoe, Electric Boys, Uffe Lorenzen, Bite The Bullet, De Underjordiske, Tømrerclaus, Dale Smith Blues Band, Mathilde Falch, Eve Iko, Select Captain, Wendy McNeill, Sorte Fugle, Hammond Orgasm, Jakobsen og Friværdien, Jay Smith & His SCR Band, Monique Mai og Daniel Jul.  (Hvis en kunstner skulle spille om fredagen - så gør de også fortsat det !; ) 

( Signe Svensen afventer vi pt en sidste bekræftelse fra - men vi krydser fingre her, og holder jer updatet...)

Vi er med andre ord atter klar til at fejre både 50-året for Thylejren, 50-året for Roskilde Festival og vores 2. rigtige udgave af festivalen i 2021 - samt at verden med alt sandsynlighed er på ande side af Coronakrisen næste sommer. Det bliver måske i sandhed historiens allerstørste summers of love næste år ? 

- Vi tror på det  - og smykker os med lysegrønt, firkløvere og beder for at freden, musikken og kærligheden vender tilbage.

Billetsalget er hermed åbent! 

-----

BILLET INFO:

De næste 14 dage kan man få refunderet sin billetpris ( minus gebyr ) ved at kontakte: info@deluxe-music.dk

Vi opfordrer til at man i videst mulige forstand beholder sin allerede indkøbte bllet da denne også vil gælde til 2021, og dermed hjælper os som arrangører.

——————————-
🔹Til de af jer der har booket overnatning i Stubbekøbing og omegn i forbindelse med festivalen i Juni : Vi opfordrer jer til at gå i dialog med udlejningbureauerne/udlejere om at finde en god løsning evt booke næste år allerede.

PEACE & LOVE ,

fra Festivaleder, Frederik Schnoor og resten af de forrykte…

Vil du ha flere eventer?

Meld deg på her for å få et samlet event-utvalg på e-post