Kursus: Japanske retter på SU
Kursus: Japanske retter på SU
Fra 375,00 DKK
Sted
Dato
Tags
Beskrivelse
Er du til velsmagende japanske retter på SU-budget?
Kan du lide farvestrålende retter, der egner sig til både frokost og aftensmad?
Kan du godt lide at tilberede retter på kort tid, uden at du behøver at gå på kompromis med den gode smag?
Hvem henvender kurset sig til?
Kurset Japanske retter på SU er til dig, der gerne vil lære det japanske køkken bedre at kende.
Til dig, der aldrig har smagt japanske retter før.
Til dig, der lige er flyttet hjemmefra og savner lidt inspiration.
Til dig, der gerne vil lære at lave velsmagende japanske retter på SU-budget.
Til dig, der ønsker at overraske gæster med hjemmelavet japansk mad.
Hvad lærer du på kurset?
Du lærer om de ingredienser, der anvendes i autentisk japansk mad.
Du lærer om, hvad du skal være opmærksom på, når du laver japansk SU-mad.
Du lærer at klargøre forskellige slags råvarer efter japanske principper.
Du lærer at lave en velsmagende frokost og 2 hovedretter.
Hvad får du ud af kurset?
Du får en viden om de ingredienser, der indgår i japanske retter.
Du får en viden om, hvad du skal kigge efter, når du køber fisk, kød og andre råvarer.
Du får en indsigt i, hvordan fisk, kød og grøntsager indgår i det japanske køkken.
Du får hemmelighederne bag det autentiske japanske køkken.
Du lærer trin-for-trin at tilberede 3 velsmagende retter, der kan laves på under en time.
Jeg tager udgangspunkt i råvarer, der kan købes i de lokale thailandske eller kinesiske specialbutikker, hos fiskehandleren, den lokale grønthandler, i Føtex eller Kvickly, således at du efterfølgende har mulighed for at lave selvsamme retter.
Hvad skal du medbringe?
Du medbringer dit eget forklæde, skærebræt, skarp kniv og en opbevaringsbeholder, så du kan tage nogle af lækkerierne med hjem, hvis du har lyst. Ellers spises maden løbende, og der vil selvfølgelig være tid til at svare på spørgsmål.
Investering
Alt i alt får du et 2-timers japansk madlavningskursus, hvor du lærer at lave en frokost og 2 hovedretter. Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne, så du efterfølgende kan lave samme slags mad derhjemme. Din investering for dette yderst delikate og velsmagende kursus er KUN 375 kr. pr. person.
Hvor og hvornår?
Søndag den 26. april 2015 kl. 12.00-14.00 på Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S.
Kurset udbydes adskillige gange, find datoerne for resten af året her
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 21. april 2015
Faglige resultater
I august 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I november 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I november 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.
Der kan købes gavekort til kurset klik her
Læs mere om Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher
Læs hvad andre (privat personer og virksomheder) siger om Zoë Escher og de forskellige madlavningskurser.
Andre kurser som udbydes af Zoë Escher
Sushikursus for børn (10-15 år). Læs mere
Sushikursus for begyndere. Læs mere
Sushikursus a la carte. Læs mere
Sushikursus for vegetarer. Læs mere
Advanced sushikursus. Læs mere
Privatundervisning: Sushikursus for vegetarer. Læs mere
Traditionelle japanske hverdagsretter. Læs mere
Firmaarangement/teambuilding: Sushikursus de luxe. Læs mere
Jeg tilbyder også privat dining. Læs mere
Lokale
I køkkenet, Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25,, 2300 København S
Hjelp - FAQ
-
Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?
Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?
Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?
Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.
-
Hvor finner jeg lenkene til netteventer?
Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.
-
Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?
Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.
Kursus: Japanske retter på SU
Fra 375,00 DKK