Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Laster ...

 
 

Andre arrangementer fra den arrangøren

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Arrangementer du ville elske

Laster ...

 
 

Oppdag i nærheten

  • Er du en arrangør?

    Maksimer suksessen for ditt event med Billetto - billettplattformen som hjelper deg med å selge flere billetter, markedsføre, og spare tid.

  • LUKSUS - Kunst, Iværksætteri og Fællesspisning UDSOLGT

    arrangementet ble avsluttet

    LUKSUS - Kunst, Iværksætteri og Fællesspisning UDSOLGT

    Fra 185,00 DKK

    Sted

    Dato

    24. Februar 2022, 18:00 - 20:30
    Billetto Peace of Mind
    Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
    Betalingsmetoder akseptert:

    Beskrivelse

    Arrangementet er UDSOLGT! Vi håber at ses til næste LUKSUS, som er torsdag d. 31. marts.

    LUKSUS er sanselig, underholdende og fuld af indtryk. Det er her vi sammen oplever kunsten, og hvor vi lytter, smager, griner og snakker sammen. Her er bæredygtig mad og fællesskab på menuen.

    TANG er temaet på aftenen, hvor skuespiller Jens Andersen er vært og præsenterer kunstneriske indslag. Menuen og fortællinger om tang kommer fra kogekone, eventmager og underviser Kirsten Larsen fra Rørvig Catering.

    Denne aften skal vi spise tang og høre om Tang, for eksempel fifs til hvor i Vordingborg Kommune vi selv kan høste det til vores egne gryder. Måske mærker vi tang og synger om tang?

    Vi vil med LUKSUS skabe en uformel langbords-fællesspisnings aften, som byder på sanselige oplevelser og inspirerende overraskelser. Vi glæder os til at se jer!

    Der er begrænsede pladser, max 40 billetter i salg og billetter købes inden d 22 februar.

    Pris for entre inkl. menu 185 kr pr person (drikkevarer tilkøbes i baren)
    Minimums alder 12 år.

    Aftenens vegetariske menu
    Forret
    Tang - spinatvafler med estragonmayo og syltet kål. På denne årstid bruger vi tørret granulat sammensat af flere typer tang til vaflerne, men frisk tang eller tørret havsalat er også godt...tangen bidrager med fylde (umami) til retten. Desuden tangchips lavet af blæretang.

    Hovedret
    Gracelariasalat med sesam og hvidløg; Gracelaria er en smuk og elegangt tangart, der er god til at optage smag af det man marinerer den i.
    Pastinakdeller med stegte østershatte, syltede asparges og syltet blæretang.
    Bagte kartofler, creme fraiche-dip med saltet citron.

    Dessert
    Chokolade/kokosdessert med bær og valnødder.
    Desserten er et eksempel på, hvordan man bruger agar-agar fra tang til at stivne en creme med. Cremen er desuden tilsat en smule tanggranulat, som supplerer chokoladesmagen på en fin måde.

    (lækkert ikke?)

    Om tang
    I det grønne køkken bidrager tang blandt andet med fylde (umami) og struktur til retterne. Hver tangart har desuden sin egen unikke egenskaber og smag.
    Tang omdanner sollys og næringsstoffer i vandet til noget vi med fordel kan spise, idet tang indeholder mange forskellige vitaminer og mineraler, der er gavnlige for os.
    Tang har således stor betydning for klimaet på virkelig mange måder; dette studeres af forskere med stor interesse og man finder hele tiden ud af mere…

    Om LUKSUS
    LUKSUS er arrangeret af Pavillon K, og er en række aftener i løbet af 2022, hvor vi tager pulsen på samfundet og hver gang byder noget nyt velkommen indenfor kunst, iværksætteri, bæredygtighed og mad. Her skal vi opleve noget ukendt sammen, spise sammen og snakke sammen. Her møder kunsten, iværksætteriet og publikum hinanden og så opstår der måske noget nyt.

    Luksus er støttet af Vordingborg Kommune og Øernes Kunstfond.

    LUKSUS bliver en række arrangementer i Pavillon K i 2022 med KUNST, IVÆRKSÆTTERI OG FÆLLESSPISNING.

    Om Jens Andersen
    Har medvirket i revyer, tv-serier, film og mere end 50 teaterstykker.
I 2010 fik han en Bodil-statuette for sin medvirken i Ole Bornedals film ’Fri os fra det onde’.
Har optrådt ved fortællekoncerter med bl.a. Storstrøms Kammerensemble og flere symfoniorkestre. 
Skriver aktuelt på en biografi om sit liv og karrieren som skuespiller. 
Er gift, har fire børn og bor i Nyråd ved Vordingborg.

    Om Kirsten Larsen
    Kogekone, eventmager og underviser. Ejer af firmaet "Rørvig Catering", der leverer vegetarisk og vegansk mad til alverdens arrangementer. Køkken, lager og kontor ligger i Anneberg Kulturpark i Nykøbing Sjælland. Tilknyttet er en lille have med krydderurter og spiselige blomster.
    Maden laves fra bunden af økologiske råvarer med fokus på velsmag, nytænkning og et naturligt visuelt udtryk.
    Som en del af firmaets profil anvender de tang som høstes i Odsherred af "Dansk Tang".

    Arrangør

    Pavillon K - Vordingborgs center for scenekunst og kultur

    Lokale

    Pavillon K, Skovvej 2, 4760 Vordingborg

    Hjelp - FAQ

    • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

      Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

    • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

      Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

    • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

      Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

    • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

      Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

    • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

      Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

    arrangementet ble avsluttet

    LUKSUS - Kunst, Iværksætteri og Fællesspisning UDSOLGT