Meget mere Serigrafi - bliv superbruger på 4 torsdage

26 nov 2020 kl. 17:00 - 17 dec 2020 kl. 21:00

Underviser: Mai-Britt Amsler
4 torsdage: d 26. november samt 3.-10. og 17 december. Alle dage kl 17-21

Her er kurset for dig der:
- allerede har været på serigrafi-introkursus eller har kendskab til serigrafi
- savner inspiration til at komme igang med egne motiver
– har lyst til at arbejde videre med flerfarvetryk
- drømmer om tid til fordybelse og få teknikken ‘ind under huden’.

På kurset får du en inspirations-indsprøjtning, så du for alvor kan komme igang med at lave dine egne motiver. Du vil blive præsenteret for simple metoder som er lige til at gå til, og som nemt kan overføres til rammerne. Hvis du har egen computer med kan du også arbejde digitalt f.eks. lære at klargøre fotos til tryk. Der tages udgangspunkt i dine ønsker og dit niveau.
Du lærer at rakle dine egen rammer op og belyse med dine egne motiver hvis du ikke har deltaget i værkstedets introkursus.
Derudover skal vi selvfølgelig trykke en hel masse. Du vil få en indføring i trykbordene og lære hvordan man tilpasser flerfarvetryk. Der vil være mulighed for at teste tryk på forskellige materialer med den samme ramme. Du vil lære hvordan man undgår at farven tørrer i vævet, hvorfor ‘slip’ er vigtig i papirtryk og hvor mange gange man skal rakle når man trykker på stof. Der vil være masser af tips, tricks og feedback at hente og god tid til at få styr på teknikken.

Materialerudgifter: til papir og tekstiler, andre materialer er indeholdt i kursusprisen

BIBLIOTEKET er et kulturelt knudepunkt, der samler bibliotek, kulturhus, kreative værksteder, borgerservice og café under ét tag midt i Københavns Nordvestkvarter.

Læs mere på www.bibliotek.kk.dk/bib.