Messias på Strøget 13.-14. dec

13. Desember 2017, 19:00 - 14. Desember 2017, 19:00

Helligåndskirken, Niels Hemmingsens Gade 5, 1153 København


OBS: ONSDAG UDSOLGT

Det er med stor glæde, vi byder publikum velkommen til årets Messias på Strøget - en fast tradition i Helligaandskirken.

I år byder solistholdet på et glædeligt gensyn med sopranen Signe Sneh Schreiber, som nu er færdig med Operaakademiet og godt i gang med karrieren.

Også alten, Francine Vis, er aktiv på operascenen - og dertil som en efterspurgt specialist i barokkens stil. Francine er hollandsk, og hendes karriere er international.

Årets tenor, Mathias Monrad Møller er en sjælden, flerstrenget musisk begavelse. Han er både optaget på Operaakademiet fra 2017, og har dertil netop modtaget Carl Nielsen legatet på 100.000 kr. - som komponist!

Bassen, Albin Ahl, er også nyligt operauddannet, og vi glæder os meget til at dette svenske kraftværk fylder kirken med de dramatiske bas-arier.

Copenhagen Oratorio Choir & Strings dirigeres som sædvanlig af Torsten Mariegaard. Vi glæder os til at byde juletiden velkommen med en sprudlende, inderlig og intenst fortællende Messias! Læs mere på www.cochoir.dk

Onsdag 13. dec

Stengt


Onsdag 13. dec, Stud. og u/18

Stengt


Torsdag 14. dec

Stengt


Torsdag 14. dec, Stud. og u/18

Stengt