moi Caprice - 1. koncert

20 dec 2020 kl. 16:30

Under overskriften "RUST Sleeps Around" rykker RUST ud af eget hus og over på seks lokale venues på Nørrebro. Her hyldes 65 upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i november og december.

Koncerterne vil naturligvis blive afholdt i sikre rammer med siddende publikum, hvor alle COVID-19-retningslinjer overholdes.

MOI CAPRICE
Efter en årrække i dvale vendte moi Caprice tilbage tidligere på året med det stærkt anmelderroste album Becoming Visible og senere EP’en The Places We Have Loved. Bandet har dog ikke tænkt sig at skrue ned for blusset. Som én af de mest toneangivende indiepopbands her i landet, har de gang på gang udfordret sig selv og deres udtryk. Det er også tilfældet på den kommende EP, Advent, der består af fire sange om julen, med hver deres tema. 

Cirklen sluttes med nummeret Merry Christmas d. 20. december, hvor moi Caprice indtager ALICE med to koncerter som en del af RUST Sleeps Around. Her får publikum muligheden for at nyde både de helt nye og ældre sange til Københavns smukkeste adventskoncert.

--------------------------------------

• Venue: ALICE cph

• Billetter: 235 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

• Se vores fulde program på www.rust.dk

--------------------------------------  

RUST Sleeps Around præsenteres i samarbejde med Tuborg og støttes af Københavns Kommune.

Nørrebro | Siden 1990