Musikkens Dag i Egedal

18. April 2018, 12:30 - 13:00

Maglehøjskolen - hallen, Skelbækvej 8A, 3650 Ølstykke


Onsdag den 18. april 2018 holder Egedal Musikskole ’Musikkens Dag’ i samarbejde med Distriktsskole Ølstykke, Distriktsskole Ganløse og Stenløse Kulturhus.

Musikkens Dag består af to arrangementer. Det ene er en koncert i Maglehøjhallen med deltagelse af 350 elever fra Distriktsskolernes instrument- og musikprofilklasser. Det andet er et aftenarrangement i Stenløse Kulturhus, hvor Musikskolen inviterer alle interesserede børn og voksne til at gå på opdagelse i huset og møde musikken.

Formiddagsarrangementet:

Om formiddagen samles alle instrumentklasseelever fra Distriktsskole Ølstykke og Musikprofilklasserne fra Slagslunde Skole til ét stort orkester på ca. 350 børn. Jakob Høgsbro, som er komponist og dirigent, vil indstudere og dirigere fire musiknumre, som eleverne har øvet på siden januar. I formiddagens løb øver det store orkester på at spille sammen under Jakob Høgsbros ledelse, og det hele afsluttes med en koncert. Ud over børnene, vil et band bestående af lærere fra musikskolen spille med.

De deltagende elever er:
1. + 2. klasse (instrumentklasser) fra Distriktsskole Ølstykke - marimba, fløjte, trombone, guitar, violin, cello og sang.
0./1. klasse + 2. klasse (musikprofilklasse) fra Slagslunde Skole – ukulele og sang.
Koncerten er kl 12.30. (dørene åbnes kl. 12.15) Der er plads til et meget begrænset publikum der er således max to billetter pr person.

Link til video fra Musikkens Dag 2017:

Aftenarrangementet kl. 17:00-20:00:

Aftenarrangementet, der foregår i Stenløse Kulturhus, giver et kig ind i, hvordan musikskolen kan se ud en hverdag i Egedal. Man kan i bogstavelig forstand gå på opdagelse i musikken i de forskellige lokaler i Kulturhuset. Der vil være fremvisning af instrumenter, og man kan høre elever og grupper, der spiller og øver sig. Musikskolens lærere og mange af musikskolens elever vil være til stede og hjælpe alle, der ønsker information eller en snak om Musikskolen. Der vil være fremvisning af en film fra formiddagsarrangementet, hvor man kan se og høre musikken fra det store orkester i Maglehøjhallen. Arrangementet er åbent for alle, og der er gratis adgang.

Som en sidegevinst vil Stenløse Kulturhus også rumme andre spændende aktiviteter, som du kan gå på opdagelse i.

Yderligere information findes på egedalmusik.dk og på egedalkommune.dk.

Pressekontakt: Mikkel Benn, musikskoleleder, Mikkel.benn@egekom.dk, tlf: 7259 7882

Musikkens Dag i Egedal

Stengt