Myter og fakta om stress – sådan genvinder du din trivsel

25. April 2018, 16:30 - 18:30

Cafe Gran, Grønnegade 12, 8700 Horsens

Myter og fakta om stress – sådan genvinder du din trivsel


Deltag i dette foredrag og bliv klogere på stress, når jeg præsenterer dig for en række af de mange myter og fakta, der eksisterer om stress.

Jeg vil blandt andet give dig svar på

  • hvad er stress
  • hvad der sker i kroppen og sindet, når vi er ramt af stress
  • hvorfor bliver vi stresset
  • forskellen mellem at have travlt og være stresset
  • sygemeldinger og hvordan vi kommer bedst tilbage på arbejdspladsen

Samtidig vil jeg give dig indsigt i de bedste redskaber til at genskabe balancen, så du får bedre trivsel og højere livskvalitet efter en periode med stress.

Foredraget er for alle som har en interesse i stress eller er stress ramt. Det være sig dig som HR-medarbejder, leder eller pårørende til en stress ramt eller for dig som mærker en ubalance og forringet livskvalitet på grund af stress symptomer. Der vil være god og nyttig information til alle mål grupper som vil vide noget mere om stress og dens forebyggelse.

Om Kristian Lysdahl

Jeg arbejder som certificeret stress coach og psykoterapeut. I dag lever jeg i balance med mig selv og mine omgivelser. Sådan har det ikke altid været. Jeg har både gennem egne erfaringer og i mit arbejde oplevet, hvor invaliderende stress og psykiske problemstillinger kan være for den enkelte. Og jeg har desværre også følt, at vi i Danmark ikke har et beredskab, som effektivt kan hjælpe mennesker med disse livsudfordringer. Jeg brænder derfor at gøre en forskel og ændre på dette.

Læs mere på kristianlysdahl.dk

Foredrag v. Kristian Lysdahl - Cafe Gran Horsens - 25. april 2018

Ikke tilgjengelig