OMAR & Friends præsenteret af Aarhus Volume & Paidmen Music

11. Juli 2020, 20:00 - 12. Juli 2020, 01:00

Radar, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus

OMAR & FRIENDS præsenteret af Aarhus Volume & Paidmen Music

Aarhus Volume fortsætter kæden af headliner koncerter. Aarhus Volume lægger stor vægt på at bygge et godt program op rundt om koncerten så man får en helhedsoplevelse som gæst til den her fest.

Aarhus-ikonet OMAR spiller sin allerførste headliner koncert i hjembyen. Ovenpå sidste års guldverificerede hit "Ka Du Ik“ er der store forventninger til den 22-årige urban-sanger med somalisk baggrund. OMAR har allerede, trods sin hidtil korte karriere, gæstet Roskilde Festival 3 gange og spillet landet tynd for klubber. OMAR har over 30 mio streams på Spotify, og har bl.a. lavet hits med kollegaerne FOULI, ARTIGEARDIT og PAY.

OMAR udtaler selv “Jeg har spillet i nærmest hele Danmark og for rigtig mange mennesker. Men jeg har altid drømt om at lave min egen koncert, til alle de mennesker der støtter. De fortjener en rigtig koncert, og jeg lover det bliver hjernedødt!”

OMAR har lovet at medbringe et dynamisk show med masser energi og en række spændende gæsteoptrædender, så gå ikke glip af, når Aarhus’ nye musik-komet sammen med sine venner river Radar fra hinanden.