OPEN STUDIO #12

Mød kunstnerne Molly Haslund og Arnfinnur Amazeen samt designer Claus Bjerre, når de inviterer indenfor i deres atelierer til Open Studios #12, og fortæller om deres kunstneriske praksis.

Om Open Studios
I samarbejde med kunstnere og designere på FABRIKKEN byder vi indenfor til en serie af Open Studios, hvor du kan få et unikt blik ind i kunstens maskinrum.

Mød nogle af Danmarks fremtrædende samtidskunstnere og designere, som vil fortælle om deres kunstneriske proces og værker. Efter besøg hos hver enkelt, byder FABRIKKEN for Kunst og Design på et glas vin, hvor det vil være muligt at stille flere spørgsmål.

Det koster 30 kr. at deltage, og billetter kan købes via Billetto eller i døren med MobilePay.
Arrangementet afholdes på dansk.

OBS: For at sikre god afstand i forhold til COVID-19, er der meget begrænsede pladser til arrangementet. Vi opfordrer derfor til, at du køber din billet i forsalg. Vi sørger for masser af håndsprit og opfordrer alle deltagere til at bære mundbind under atelierbesøgene. Vi følger naturligvis løbende myndighedernes anbefalinger.

DELTAGENDE KUNSTNERE:

MOLLY HASLUND
Molly Haslund er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2005.
Haslunds praksis manifesteres gennem performances, socialt design, objekter, nye medier, tekst og musik. Via skiftende strategier undersøger hun hvordan identitet og sociale hierarkier er intimt forbundne med, og vedvarende forhandles via kropslig gestik, ritualer, og iscenesættelsen af vores fysiske omgivelser. Senest har Molly bl.a. arbejdet med værker, som alle på forskellig vis anvender eller tager afsæt i det offentlige rum.

www.mollyhaslund.com


CLAUS BJERRE
Claus Bjerre er møbeldesigner, kunsthistoriker, kurator og underviser. Bjerre har siden 2000 haft egen tegnestue. Hans daglige arbejde veksler mellem en praktisk tilgang til design og en mere undersøgende teoretisk tilgang, som kommer til udtryk i et eksperimenterende formsprog.

På tegnestuen arbejder Bjerre dels med opgaver, der ligger inden for den traditionelle forståelse af design med ting til masseproduktion, indretningsopgaver samt møbeldesign i store og små serier, og dels med mere udviklende og eksperimenterende dele af faget. Her søger Bjerre design- og arbejdsmetoder, der kan være med til at skubbe til grænserne for, hvordan design opfattes og bruges.

Gennem eksperimenter med formsprog, materialer og produktionsformer udforsker Bjerre designets funktion, betydning og samfundsrelevans og undersøger, hvilke nye sociale egenskaber og betydningslag der kan komme til udtryk i design.

www.clausbjerre.dk


ARNFINNUR AMAZEEN

Arnfinnur Amazeen er uddannet fra Det Islandske Kunstakademi og Glasgow School of Art. Amazeens værker er tidligere blevet beskrevet som en slags forvrængning af fundet og forskelligartet materiale, der bliver mixet sammen alt efter, hvad der passer til den givne lejlighed. Manglen på kontekst er ligeså væsentlig som det mulige kontekstuelle forhold, der skabes i selve kombinationen af materialer. Ofte leger Amazeen med sammenstillingen af foto, grafik og tekst - nogle gange som individuelle objekter eller billeder, andre gange i installationer. Råmaterialer indsamles fra forskellige kilder og deres betydning fordrejes undervejs i arbejdsprocessen.

www.arnfinnuramazeen.dk