OPEN STUDIO #13

Mød kunstnerne Claus Egemose og Malene Hartmann samt kjoleskrædder Birgitte Thaulow, når de inviterer indenfor i deres atelierer til Open Studios #13, og fortæller om deres kunstneriske praksis.

Om Open Studios
I samarbejde med kunstnere og designere på FABRIKKEN byder vi indenfor til en serie af Open Studios, hvor du kan få et unikt blik ind i kunstens maskinrum.

Mød nogle af Danmarks fremtrædende samtidskunstnere og designere, som vil fortælle om deres kunstneriske proces og værker. Efter besøg hos hver enkelt, byder FABRIKKEN for Kunst og Design på et glas vin, hvor det vil være muligt at stille flere spørgsmål.

Det koster 30 kr. at deltage, og billetter kan købes via Billetto eller i døren med MobilePay.
Arrangementet afholdes på dansk.

OBS: For at sikre god afstand i forhold til COVID-19, er der meget begrænsede pladser til arrangementet. Vi opfordrer derfor til, at du køber din billet i forsalg. Vi sørger for masser af håndsprit og opfordrer alle deltagere til at bære mundbind under atelierbesøgene. Vi følger naturligvis løbende myndighedernes anbefalinger.

DELTAGENDE KUNSTNERE:

CLAUS EGEMOSE
Kunstner Claus Egemose er autodidakt billedkunstner og var i 80’erne medstifter af Galleri KONGO, der havde en vigtig position i det Københavnske alternative undergrundsmiljø. Han har deltaget på museumsudstillinger i Danmark, Finland, Holland og Island og har, sideløbende med egne udsmykninger og udstillinger, kunstnerduoen ’Allan Gabi’ sammen med kunstnerkollega Michael Mørk. Claus Egemoses værker udforsker ofte rumlighed og udviser fordybelse i maleriets, og materialets flade, ligesom Egemoses arbejde viser en tydelig følsomhed overfor farvens potentiale.

www.clausegemose.dk

MALENE HARTMANN
Malene Hartmann er uddannet billedkunstner (2000) og cand.phil (2002) fra Det Kgl. Danske Kunstakademi. Hun arbejder med maleri, collage, tegning og grafik.
I sin kunstneriske praksis er hun optaget af begreberne nærvær/ fravær og rumdannelse/ rumopløsning. Hun er optaget af følelsen af at være tilstedeværende og fraværende på én og samme tid, af vekslen mellem fylde og tomhed, figuration og non-figuration.
Motivisk anvender hun landskabet, menneskekroppen, bygningen og farve fladen som rumskabende elementer, der forskyder sig ind i hinanden på forskellig vis. Sammenhængende brudstykker, der vidner om at noget har været og noget er ved at opstå. Om savn og forventning.

https://malenehartmann.dk/ 

BIRGITTE THAULOW

Nettverk