Pity Party - en fejring af selvmedlidenheden med Zøllner og Braginsky

25. November 2020, 18:00 - 21:00

Lad os fejre det bristede hjerte, de knuste drømme og ikke mindst selvmedlidenheden.

Kom med til en aften iført natbukser, den aflagte t-shirt - og indtag alt, alt for meget is.

Her får selvmedlidenheden lov til at sidde på førersædet. Men vi dykker også ned i forholdet og alle dets uretfærdige facetter. Vi skal tale om hvorfor kærligheden ikke altid er så let - og hvad det er der gør det så besværligt at møde den eneste ene. Og så skal vi prøve og se om vi kan finde en anden måde at ‘møde' det modsatte køn på - og se, hvad der egentligt bevæger sig i hans verden. Derfor har vi sammensat en aften i omsorgens tegn.

Sammen med Mikkel Braginsky - debattør, podcaster og ekspert i hankønnet - prøver aftenens vært Kristoffer Zøllner, at rede trådene ud på mande-kønnets vegne. Vi lover ikke et stort undskyld, men måske begyndelse til en større forståelse mellem kønnene.

Der vil også være rig lejlighed til, at du får svar på dine spørgsmål, om hvorfor han gik uden at lægge en seddel med sit telefonnummer. Mens vi lytter, skal vi lære at lave papirblomster med holdet bag Pepper - buketter som varer længere end de fleste parforhold (tjek instagram @pepper). Vi skal lytte til uddrag af smukke tekster og musik. Vores kok serverer løbende alt vi har brug for, for at komme ovenpå igen, fra is direkte fra bøtten til billig vin. Midt i forklaringerne på hankønsvæsner og papirblomster får vi besøg af X som taler om X.

Dress code: Vi mente faktisk det med natbukserne...

Program:

Kl.18.00 Port og baren åbner 

Kl. 18.30 Velkommen  

Kl. Lidt efter Talk Kristoffer Zøllner og Mikkel Braginsky 

Kl. 19.00 Intro til workshop ved Pepper 19.30

Kl. 19.20 Tal med Kristoffer Zøllner og X 

Kl. 20.00 Opsamling med Kristoffer Zøllner og Mikkel Braginsky

Kl. 21.00 slut 

Gyldendal Live - alt det du ikke vil gå glip af.