Publicistpriserne 2018

25. April 2018, 19:00 - 22:00

Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København


Cecilie Beck er vært for Publicistpriserne 2018

Kom med, når TV 2’s Cecilie Beck byder velkommen til årets Publicistpriser den 25. april ved et stort prisshow på Bremen Teater.

Mens indstillingerne vælter ind, er der godt gang i planlægningen af dette års store Publicistfest på Bremen Teater. Her vil Publicistklubben overrække priser i fire kategorier til årets bedste publicisme.

Samtidig bliver der lagt op til et brag af en fest, når Cecilie Beck byder velkommen og guider os igennem et stort prisshow med flere særlige gæster blandt andet kulturminister Mette Bock, som i bedste ’Correspondents Dinner’ stil vil give sin status på mediebranchen anno 2018.

Festen begynder med rød løber og lidt at drikke, inden selve showet går i gang. Efterfølgende er der mulighed for at fortsætte fejringen i Bremens festlige lokaler.

Der deles priser ud i fire kategorier:

DEN STORE PUBLICISTPRIS
Den Danske Publicistklubs ærespris. Tildeles en eller flere nulevende publicister for en mangeårig, fremragende indsats, der er i overensstemmelse med klubbens formål om at værne om ytringsfrihed og medvirke til indsigt i den aktuelle medie- og samfundsudvikling.

DEN LILLE PUBLICISTPRIS
For en udgivelse, der er en ekstraordinær præstation under publicismens fane. Prisen gives til holdet/udgiveren bag udgivelsen.

MEDIEPRISEN
For et medie der repræsenterer et nybrud i måden at tænke og være et seriøst publicistisk medie på. Prisen gives til mediets initiativtager/initiativtagere og/eller drivende kraft/kræfter.

FORTÆLLERPRISEN
For den enestående godt fortalte historie, som giver ny inspiration i såvel form som indhold.

Der er deadline for indstillinger mandag den 26. marts klokken 12.00. De sendes til post@publicist.dk

Årets jury består af Per Mikael Jensen (fmd.), Lone Frank, Christian Jensen, Miriam Zesler, Anna von Sperling, Hanne Sindbæk, Michael Dyrby og Karl Kühlmann Selliken.

Billetter til festen købes her. Pris for medlemmer 250 kroner, ellers 350 kroner. Billetten giver adgang til det store show, til festen og inkluderer lidt at drikke og spise.


Årets prisfest er sponsoreret af Stelton og Jyllands-Postens Fond.

Medlemsbillet

Stengt


Gæstebillet

Stengt