Under fanen Recomposed mødes komponisterne Allan Gravgaard Madsen og Morten Riis med tyske ensemble recherche.

Elitemusikerne fra ensemble recherche opfører musik af Allan Gravgaard Madsen, der arbejder med rekomposition af og med ekkoer fra fortidens mesterværker. Til koncerterne rekomponeres Allan Gravgaard Madsens musik live på den til projektet specialbyggede musikmaskine Electro Mechanical Loudspeaker Orchestra af lydkunstneren Morten Riis.

De sammensmeltede satser fremstår på den måde som et mix af fortid, nutid og fremtid, af traditionel og eksperimenterende klassisk musik samt elektronisk musik/lydkunst.

I koncertens anden halvdel fremfører ensemble recherche tre værker af den tyske komponist Isabel Mundry, der ligeledes arbejder med rekomposition i sine Dufay-bearbejdninger.


PROGRAM
Morten Riis: Suite for electro Mechanical Loudspeaker Orchestra (2020) Uropførelse
Allan Gravgaard Madsen: Suite (2014-2018) For ensemble  Dansk førsteopførelse

Pause

Isabel Mundry:  Dufay-bearbeitungen (2003/2006)
                        Sandschleifen (2003/2006)
                        Der letzte Seufer (2000)


*Har du lyst til at opleve flere koncerter på årets KLANG-Festival? - så læs mere om årets “Rabatbillet” på http://klang.dk/2020/billetter/.

(Du kan også købe billetter med rabat hvis du er studerende.)

KLANG – Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. Pga. coronakrisen finder KLANG i år sted 30/10-8/11 og kan opleves på en række spillesteder i hovedstadsområdet.

Læs seneste opdateringer om hvordan KLANG-Festivalen passer på dig under de nuværende coronarestrikstioner på klang.dk

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.