Sæt pris på dine drømme - foredrag om network marketing - Hillerød

20. Januar 2020, 18:00 - 20:00

Velvære by Jakobsen, Lokesvej 7, 3400 Hillerød


kort om foredraget

Anmeldelse:

Jeg deltog i Camilles neutrale foredrag om network marketing og kan varmt anbefale det til alle der ønsker at opbygge et solidt team og forretning. Jeg bor i Schweiz og bemærker, at der er store forskelle i, hvordan Network Marketing drives her og i DK. Da jeg gerne vil bygge et team op i DK var det meget værdigfuldt for mig at få vejledning på hvordan man skal gå til værks for at have succes her i DK. Det var spændende at høre Camilles Tipps, baseret på mange års erfaring. Hun forklarer rigitig fint, med mange eksempler og svarer gerne på alle spørgsmål man har. Hun er autentisk og man mærker helt klart at hun brænder for Network Marketing, det var spændende at være med. Tusind tak for en hyggelig og informativ aften!

Rigtig god aften til jer alle, det er et foredrag der på den fineste måde gør NM marketing tilgængelig og forståelig for alle. Så tag med og bliv klogere på en måde at have forretning på. En måde, jeg tror flere og flere vil være en del af.

Dette er en neutral aften i network marketingsbranchens navn. Så intet firma er nævnt og ingen produkter vil blive forsøgt solgt.

Network marketing er kommet for at blive. Flere og flere vælger at arbejde med branchen, fordi det i forvejen er det vi gør - nemlig anbefaler et produkt eller en ydelse til andre i vores netværk.

Jeg har over 30 års erfaring og har skrevet en bog om branchen "Sæt pris på dine drømme".

Branchen er kendt for en bestemt måde at gøre den på - men med min bog forsøger jeg at fortælle at det kan gøres på en bedre og mere naturlig måde - bla. ved at bruge attraction marketing.

Jeg glæder mig til at fortælle dig om mine redskaber til hvordan jeg er kommet til den succes jeg har med branchen.

Camille Hammerich