Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Laster ...

 
 

Andre arrangementer fra den arrangøren

Besøk hendelser på nytt

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Arrangementer du ville elske

Laster ...

 
 

Nearby events

  • Er du en arrangør?

    Maksimer suksessen for ditt event med Billetto - billettplattformen som hjelper deg med å selge flere billetter, markedsføre, og spare tid.

  • SMK Akademiet: Danske mestre i 1800-tallet

    arrangementet ble avsluttet

    SMK Akademiet: Danske mestre i 1800-tallet

    Fra 350,00 DKK

    Sted

    Dato

    2. November 2017, 11:15 - 30. November 2017, 12:30
    Billetto Peace of Mind
    Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
    Betalingsmetoder akseptert:

    Beskrivelse

    Til dig, der gerne vil introduceres for de vigtigste fortællinger i kunsthistorien.

    Fem torsdage i november kommer vi helt tæt på mesterlige billedkunstnere som Eckersberg, Købke, Jerichau og Hammershøi i forelæsningsrækken Danske mestre i 1800-tallet.

    Rejs tilbage i tiden og bliv fortrolig med en af de mest banebrydende perioder i dansk kunsthistorie. SMK’s direktør Mikkel Bogh indleder forelæsningsrækken med den første forelæsning, der giver et overblik over Danmark som en billedkunstnerisk nation. Du kan læse om alle fem forelæsninger nedenfor.

    Priser
    Priser for hele rækken er inklusiv 5 x entré.
    Det er også muligt at købe billet til de enkelte forelæsninger. Du skal blot klikke på selve overskrifterne for forelæsningerne forneden.

    Frokost, faglitteratur og kvalitetsprint
    Vi giver alle deltagere særlige fordele.
    - Frokost (smørrebrød + øl/snaps) til nedsat pris
    - Rabat på særligt relevant faglitteratur i SMK Shop
    - Rabat på kvalitetsprint af vores mesterværker, SMK Art Print.
    Og husk at billetten giver dig adgang til hele museet, så du kan opleve selve kunsten efterfølgende.

    1. forelæsning: Den danske malerkunst i det 19.århundrede
    2. nov. kl. 11:15-12:30
    Dansk malerkunst oplever sin første virkelige blomstringsperiode i 1800-tallet, hvor en egentlig dansk kunstskole etableres i løbet af den såkaldte guldalder. Vi indleder forelæsningsrækken med et perspektiverende overblik over Danmark som en billedkunstnerisk nation i det 19. århundrede.
    Ved SMK's direktør Mikkel Bogh
    Køb enkeltbillet HER

    2. forelæsning: Den enestående Eckersberg
    9. nov. 11:15-12:30
    En af guldalderens absolutte hovedpersoner er C.W. Eckersberg. Han blev kaldt dansk malerkunsts fader og var kendt for sin grundighed, saglighed og minutiøse iagttagelse. Ved første øjekast ligner hans værker nøjagtige gengivelser af verden. Men i virkeligheden har han justeret, iscenesat og fjernet alt det grimme for at skabe specifikke stemninger og fortællinger. Men hvem var Eckersberg egentlig? og hvor fik han sin inspiration fra?
    Ved Overinspektør, seniorforsker, dr. phil Kasper Monrad, SMK
    Køb enkeltbillet HER

    3. forelæsning: Købke, konservering og kunsthistorie
    16. nov. 11:15-12:30
    Christen Købke var en af den danske guldalders største kunstneriske begavelser og helt uovertruffen, når det gjaldt registreringsevne, penselbehandling og koloristisk sans. I 2014 opdagede SMK’s team af konservatorer, at et af hans kendteste værker muligvis gemte på en anden historie end den kunsthistorien kendte til.
    Ved 1. konservator, Maleri, M.Sc. Troels Filtenborg, SMK
    Køb enkeltbillet HER

    4. forelæsning: Verdenskvinden Jerichau Baumann
    23. nov. kl. 11:15-12:30
    Elisabeth Jerichau Baumann sprængte rammerne for hvad en kvinde kunne tillade sig i midten af 1800-tallet. Hun var en udpræget kosmopolit, der med sin polsk-tyske baggrund vakte opsigt, da hendes ægteskab førte hende til Danmark. Som kunstner var hun målrettet, strategisk og dygtigt til at etablere et netværk. Da Jerichau Baumann mødte modstand i det københavnske kunstmiljø, rettede hun gennem en årrække opmærksomheden mod Victoriatidens London, der var et af periodens internationale kunstcentre.
    Ved Projektforsker Sine Krogh, Bakkehuset, Frederiksbergmuseerne.
    Køb enkeltbillet HER

    5. forelæsning: Hver sin Hammershøi
    30. nov. kl. 11:15-12:30
    Vilhelm Hammershøi er en af de mest betydelige danske kunstnere, og han er især kendt for sine mange malerier af interiører, der balancerer mellem drømme og realisme. Hans stil er særegen med enkle motiver, en enkel farveholdning og med en stor grad af åbenhed i billederne, der ofte indeholder store, slørede partier. Værket lægger op til mange forskellige fortolkninger, og man kan sige, at hver har sin Hammershøi.
    Ved Kunstformidler Annette Rosenvold Hvidt, SMK
    Køb enkeltbillet HER

    GODT AT VIDE
    Arrangementet foregår i SMK's biograf.
    Har du årskort, så husk at medbringe det.
    Ved fremvisning af billet, får du rabat i shop og café.
    Til arrangementet modtager du en rabatkode til vores SMK Art Print.
    Gratis ledsager-fordelen gælder kun regulær entré og er undtaget arrangementer som disse.

    Lokale

    SMK – Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København

    Hjelp - FAQ

    • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

      Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

    • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

      Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

    • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

      Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

    • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

      Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

    • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

      Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

    arrangementet ble avsluttet

    SMK Akademiet: Danske mestre i 1800-tallet