Tårnbio: Liveoptagelse af Tårekanalen med sangerinde Moody

27. Juni 2018, 20:00 - 22:00

Kulturtårnet På Knippelsbro, Knippelsbro, 1400 København K


En gang om måneden inviterer Kulturtårnet til radiobio med særlige gæster. Vi hylder det rum, der opstår, når man lytter sammen. Denne gang er radiobio helt særlig, da vi har fornøjelsen af at lytte sammen til en liveoptagelse af den populære podcast Tårekanalen.

LIVE-OPTAGELSE MED SANGERINDEN MOODY

Tårekanalen er en podcast om de ting i kulturen der rører os til tårer. Det kan være film, serier, musik, bøger, digte eller noget helt andet. Hver episode inviteres én gæst til at tale om det værk, der har rørt vedkommende mest, og der bliver fortalt gode historier om rørende oplevelser og diskuteret, hvorfor vi overhovedet bliver rørt.

Rikke Collin, der er vært på Tårekanalen, inviterer sangerinde og produceren Moody, som blev 2017's KarriereKanon-vinder og i år skal på sommerturné, ind til en samtale om hvad der rør hende.

BILLET

Billetter koster 40 kr. og så er den sædvanlige éntre-billet til tårnet på 25 kr. inkluderet.

OM KULTURTÅRNET

Kulturtårnet ligger med en 360 graders udsigt over Københavns havn. Vi er en lille forening som arrangerer særlige og intime events. I tårnet vil man samtidig kunne nyde Jean Amoros's udstilling: Under Overfladen, hvor du får mulighed for at dykke ned og undersøge det ukendte dyb.

CAFÉ

Der vil i tårnets café være mulighed for at købe kaffe/te, naturvin, Mikkellerøl, hjemmelavet sangria, San Pellegrino sodavand og snacks.

Tårnbio er støttet af Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning.

Tårnbio

Stengt