Together Now women´s festival

6. September 2020, 10:00 - 17:30

Together Now

NB: Dato ændret til 06.09.20 pga. Corona-situationen 

Mie Moltke præsenterer en unik og transformerende mini-festival for kvinder.

Together Now er en ny mini-festival, hvor du som kvinde vil blive inspireret til at turde slippe kontrollen og gå en mere autentisk vej, i selskab med en masse andre unikke kvinder. 

Med Together Now inviterer Mie Moltke, blandt andet kendt fra Vild med Dans og sit arbejde med 'Feminine Flow', ind i sit inspirerende univers, hvor du får mulighed for blot at være DIG. Det bliver en dag, hvor du kan slippe stress, negative tanker og selvkritik og i stedet mærke, hvem du er og hvad, du har lyst til. Mies drøm og vision er at kreere et kvindeligt fælleskab, som skaber grobund for en blivende oplevelse af, at du er helt som du skal være.

På mini-festivalen har Mie Moltke allieret sig med to af Danmarks stærkeste kvindelige inspiratorer, Pernille Aalund og Rikke Hertz, og de vil alle tre dele ud af deres erfaring med - og mod til - at gå egne veje for at leve så autentisk som muligt. Desuden byder dagen på blandt andet meditation, flow, sund mad, goodie bags og lækre oplevelser i et eksklusivt miljø, hvor der er plads til alle.

Læs mere om Together Now her

Dato: 6. september 2020 

Sted: Folketeatret

Døren åbner kl. 10.00
Eventet starter kl. 11.00

NB: Sidste dag for refundering af sin billet grundet datoændring er den 1/4

Vil du ha flere eventer?

Meld deg på her for å få et samlet event-utvalg på e-post