Traditionelle japanske retter for øvede
Traditionelle japanske retter for øvede
Fra 625,00 DKK
Sted
Dato
Beskrivelse
Traditionelle japanske retter for øvede er et kursus til dig, der ønsker at lærer nogle mere udfordrende retter.
De fleste har smagt Yakitori spyd også kaldet sticks i Danmark.
I Japan smager Yakitori spyd anderledes og smelter på i munden ved første bid. Det er ikke helt tilfældigt.
De teknikker der bruges til, at skærer kød og grøntsager til Yakitori spyd er helt anderledes. Det kræver en skarp kniv, evnen til at bruge en kniv og lidt tålmodighed, det er ventetiden værd.
I Japan er en omelet fuldstændig anderledes end, hvad der typisk serveres i Europa. En japansk omelet er svampet og fløjlsblød konsistens, en klar gul farve og har en firkantet form. Det er en omelet der tager lidt tid at lærer. At lave den perfekte omelet kan være udfordrende, det kan forklares på en enkelt måde, hvor jeg trin-for-trin guider dig til at lave velsmagende omeletter.
Der vil selvfølgelig også være tid til, at du kan lave et par omeletter.
Tempura med panko er en delikat spise. Det er en ret der fremhæver råvarernes smage og sprødhed.
En ret der oftest består at forskellige slags grøntsager og rejer. Den kan være svær at lave, hvis du ikke kender de teknikker der bruges.
At lave autentisk japansk mad kan være udfordrende, du skal have en forståelse på råvarernes konsistens og hvordan de påvirkes alt efter hvilke tilberedningsteknikker der bruges til, at lave retten.
Det er masser at tage fat på, det bliver udfordrende, sjovt og lærerigt.
Hvem henvender kurset sig til?
Kurset Traditionelle japanske retter for øvede er til dig, der:
– aldrig har lavet japanske omelet før.
– har lyst til, at få udvidet din horisont med spændende retter såsom Yakitori, tempura og japansk omelet.
– drømmer om at få hemmelighederne bag nogle klassiske og udfordrende retter fra det køkken.
– søger ny inspiration og variation i dit eget køkken.
Kurset er også til dig, der:
– ønsker en dybere indsigt i nogle velsmagende japanske retter.
– drømmer om at få kendskab til nogle udfordrende teknikker bag japansk madlavning.
– længes at lave kompliceret og velsmagende retter uden, at stå en hel dag i køkkenet.
– ønsker at lave velsmagende retter såsom Yakitori spyd, tempura og en japansk omelet.
Hvad lærer du på kurset?
Du lærer
– om variation af retter og om japansk madtraditioner.
– om klassiske udfordrende retter, som er velsmagende og som tager lidt tid at lave.
– om de japanske ingredienser såsom mirin og madlavningssake, der anvendes i autentisk japansk mad.
– om, hvad du skal være opmærksom på, når du laver kompliceret japanske retter.
– at klargøre forskellige slags råvarer efter japanske tilberedningsteknikker.
– at lave 3 forskellige velsmagende retter.
Når du går hjem fra kurset
Så ved du
– hvilke japanske ingredienser der bruges til at lave japanske retter.
– hvad du skal kigge efter, når du køber råvarer til udfordrende japanske retter.
– hvordan du klargør råvarer såsom kød, skaldyr, grøntsager og mejeriprodukter.
– hvilke teknikker der bruges til, at fremhæve de enkelte råvares aromaer og smage.
– hvad hemmeligheden bag det autentiske japanske køkken.
Trin-for-trin lærer du at tilberede 3 velsmagende retter, der tager lidt tid at lave.
Jeg tager udgangspunkt i råvarer, der kan købes i de lokale thailandske eller kinesiske specialbutikker, hos fiskehandleren, den lokale grønthandler, i Føtex eller Kvickly, således at du efterfølgende har mulighed for at lave selvsamme retter.
Om holdet
Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!
Hvad skal du medbringe?
Du medbringer dit eget forklæde, skærebræt, skarp kniv og en opbevaringsbeholder, så kan tage nogle af lækkerierne med hjem, hvis du har lyst. Ellers spises maden løbende, og der vil selvfølgelig være tid til at svare på spørgsmål.
Pris
Alt i alt får du et 2 times japansk madlavningskursus, hvor du lærer at lave 3 forskellige. Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne, så du efterfølgende kan lave samme slags mad derhjemme. Din investering for dette yderst delikate og velsmagende kursus er KUN 605 kr. pr. person.
Hvor og hvornår?
Søndag den 8. oktober 2017 kl. 12.00-14.00 på Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S.Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 3. oktober 2017
Faglige resultater
I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.
Der kan købes gavekort til kurset klik her
Læs mere om Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher
Læs hvad andre (privat personer og virksomheder) siger om Zoë Escher og de forskellige madlavningskurser.
Andre kurser som udbydes af Zoë Escher
Sushikursus for børn (10-15 år). Læs mere
Sushikursus for begyndere. Læs mere
Sushikursus a la carte. Læs mere
Sushikursus for vegetarer. Læs mere
Traditionelle japanske hverdagsretter. Læs mer
Firmaarangement/teambuilding: Sushikursus de luxe. Læs mere
Jeg tilbyder også privat dining. Læs mere
Lokale
i køkkenet, Peder Lykke Skole, Brydes Alle 25, , 2300 København S
Hjelp - FAQ
-
Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?
Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?
Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?
Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.
-
Hvor finner jeg lenkene til netteventer?
Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.
-
Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?
Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.
Traditionelle japanske retter for øvede
Fra 625,00 DKK