Verdensmusik koncert med Gallo, Kumar og Søeborg

28. November 2013, 20:00 - 22:00

Hellested Kirke, Peder Syv Vej 5, 4652 Hellested

GalloKumarSoeborg-Verdensmusik

Den 28. november 2013, kl. 20.00, giver den spanske flamenco-guitarist Luis Gallo, tabla-mesteren Nantha Kumar, og den danske guitarist Kasper Søeborg en helt eneståede koncert i Hellested Kirke.

Koncerten er et non-profit arrangement, som er støttet af Diba Bank i Store Heddinge, Stevns Kommune har stillet med en underskudsgaranti og HF-butikken har forudbestilt 10 billetter.

Musikken er en fusion af flamenco, jazz og indisk musik, med vægten lagt på det første.

Luis Gallo optræder med mange verdensberømte musikere, og er med i grupperne Ara Malikian Ensemble og Mahavishnu Flamenco Project. Han har gæstet Wien, og er på vej hjem over København, og har sagt ja til at give en intim koncert sammen med den danske guitarist Kasper Søeborg samt Tablamester Nantha Kumar (Singapore), som kommer flyvende fra Madrid. Her har han for nyligt spillet med violonist-virtuosen L. Subramaniam.

Luis og Nantha spillede i august med Jorge Pardo - Paco De Lucia’s fløjte og sax-mand gennem en menneskealder.
Nantha spiller udover tablas også cajon, og han har givet koncerter i mere end 50 lande verden over, og er således et kendt navn på den internationale worldmusic, jazz-og flamenco scene, hvor han spiller i utallige konstellationer.

Kasper Søeborg skriver egne guitar-kompositioner, har udgivet adskillige cd´ere og rejser rundt i verden med sin musik og forener mange slags kulturer, på samme måde som sine medspillere Luis Gallo og Nantha Kumar.

Det bliver et spændende møde mellem disse vidtfavnende kunstnere!

Voksen

Ikke tilgjengelig

Børn

Ikke tilgjengelig