De sociale medierer blevet nøglen til markedsføring imellem brands og forbrugere og med nye tiltag som for eksempel Slack, kan der være en vis frygt for at de gode gamle metoder forsvinder. Det er heldigvis ikke sket for emails hvilket er en god måde at holde kontakten med sine fans. Faktisk så når emails 3 gange så mange mennesker som Facebook og Twitter tilsammen.

Regelmæssige nyhedsbreve er en god måde at holde sine fans opdateret på. Emails kan også være en måde at dele eksklusivt indhold med de største fans - for eksempel ved at give dem adgang til earlybird billetter, mulighed for at bestille merchandise eller til at smugkigge på programmet.


Kom i gang

Er du først lige begyndt? Så gå i gang med at undersøge dine muligheder for at udvide din emailliste - det kan være ved hjælp af konkurrencer, eller ved at sælge billetter via Billetto hvor du har adgang til din kundedata.

Hvis du allerede har afholdt events har du måske en fanskare du allerede kan inddrage. Det kan du blandt andet gøre via promoverede indlæg på sociale medier. Gør det så let for dem at tilmelde sig, så du ikke mister deres interesse undervejs.

Send en email et par dage efter dit event for at sige tak fordi de kom og spørg dem om de kunne tænke sig at holde sig opdateret på kommende events. Du vil blive overrasket over hvor mange der siger ja.

Der findes mange gode guides til hvordan man skal gebærde sig via email kampagner og det er værd at tjekke ud. Glem dog ikke at undersøge hvilke love der gælder i det pågældene land - der er mange forskellige regler.

Udover guides, så finderes der også mange sider der kan hjælpe dig med opsætning samt at holde styr på dine emaillister. Vi er store tilhængere af Mailchimp som gør det nemt at opsætte mails og sende mails ud til de rigtige mennesker.


Tips fra de professionnelle

Der er konkurrence når det kommer til at sende indhold ud - både i mails og på sociale medier, så for at finde lidt indsiration til hvordan sådan én kan se ud, har vi samlet nogle af vores favoritter her - og imens du er i gang, hvad med at tilmelde dig Billettos nyhedsbrev, måske dit event er med!


Læs mere

Contact Billetto Support

Har du brug for hjælp til at komme i gang?

Sig til hvis du har spørgsmål - vi er her for at hjælpe! Du kan også tjekke vores FAQs for tips til hvordan du på den bedste vis holder styr på dine events samt billetsalg på Billetto.