Eventmanagementsystem for dine vand- og actionsportskurser


Opret, planlæg og håndter dine vand- og actionsportskurser med Billetto. Sælg billetter til dine kurser på forhånd, få adgang til mere info om deltagerne (for eksempel deres niveau eller hvilket udstyr de mangler) og tag imod dem på selve dagen uden nogle problemer. Begrænset antal pladser? Sæt en begrænsning på hvor mange billetter man kan købe og undgå at blive overbooket.


Kom i gang nu, helt gratis

Hvorfor Billetto?
HELT GRATIS

Billetto features er tilgængelige for alle arrangører. Billetkøberen betaler et lille billetgebyr.NEMT AT SÆTTE OP

Du behøver ikke selv at kode. Brug et nemt system til at oprette, dele og håndtere dine events på bare få sekunder.


KLAR TIL AT DELE

Skabt til at dele. Del alle dine events på de sociale medier, blogs eller din hjemmeside.Transparente priser utarbeidet for eventer i alle størrelser

Features
ALLE EVENTS SAMLET ET STED

" Brug Billettos skræddersyede widget til at liste alle dine vand- og actionsportskurser - også de events som andre arrangerer på dine vegne på Billetto. "FLEKSIBELT MANAGEMENT

Begrænset antal pladser? Begræns antallet af billetter eller tilmeldinger til dit event for at undgå at dine vand- og actionkurser bliver overbookede.


EKSTRA INFO OM DINE DELTAGERE

Tilføj brugerdefinerede felter til dit event for at indsamle ekstra information om deltagerne før event starter.


BILLETSALG TIL DIT EVENT

Tilføj billetter til dit event og gør det muligt for deltagerne at købe billetter før event starter. Adskillige korttyper kan bruges.MOBILOPTIMERET EVENTSIDE

Din eventside vil se godt ud på hvilket som helst devise den vises på. Og det er nemt for dine deltagere at købe billetter - både via computer eller mobil.EVENT DISCOVERY COMMUNITY

Bliv en del af vores community af passionerede eventarrangører og folk der elsker at gå til events. Del dit event eller gennemse de events der er på Billetto.


GRATIS MOBILE APP

Scan billetter, registrer deltagerne og se statestik over dit event via vores gratis Billetto app.


EKSPORTER DATA OM DINE DELTAGERE

Du kan eksportere gæstelister og eventdata i diverse filformater, blandt andet som CSV fil.Pålidelig support


Har du brug for hjælp til at komme i gang? Har du spørgsmål om et eksisterende event? Billettos supportteam er klar til at hjælpe. Tjek vores FAQ i Billettos supportcenter eller giv os et kald på telefonen.

Feature highlight
ALLE EVENTS PÅ ET STED

Brug Billettos widget til at liste alle dine events via dine kanaler. Den interaktive widget viser alle de events du har live på Billetto og bliver automatisk opdateret hver gang du opretter et nyt event.
Det siger vores arrangører
Perfekt til små virksomheder

Vi er bare en lille sportsklub, med det hele gik det som smurt - det var nemt at oprette samt at sælge billetter. Vi modtog betalingen med det samme og uden besvær og vi havde hele tiden ovrblik over hvor mange deltagere der kom og hvor mange billetter der var tilbage.


Jesper EriksenFantastisk for arrangører

At arrangere et event bliver til en leg. Det er nemt at oprette et event og mulighederne er uendelige. Så prøv det - du vil ikke blive skuffet.


Kasper SkauSuper service

Som en arrangør er jeg virkelig glad for mit samarbejde med Billetto. At de står for at håndtere billetsalget har gjort det så meget lettere for mig. Derudover bliver jeg altid mødt af god, professionel og personlig service fra deres supportafdeling.


Rita Christina BizaKom i gang med at bruge Billetto til at arrangere dine vand- og actionsportskurser nu


Opret dit første event