Tag plads på Brøndby stadion: køb af pladsbillet på Billetto

Skal du til at købe en pladsbillet til fodboldkampen på Billetto? Her ser du hvordan.


Trin 1


Find den kamp, som du vil købe billetter til. Billetpriser og -typer står på sidens højre side, hvor du kan tjekke prisen på forhånd. Klik på "Find billetter" for at begynde dit køb.


Trin 2
Du vil se et oversigtskort med de mulige sektioner og pladser. Vælg den sektion, du vil sidde i. Når du holder musen over sektionen, vil du automatisk se antallet af tilgængelige pladser.Når du klikker på en sektion, vil billedet automatisk zoome ind, så du kan se pladserne. Hvis du vil zoome ud igen for at se alle sektionerne, skal du bruge knapperne øverst til venstre i billedet.Vælg de pladser, du ønsker at booke. Hvis en plads er lysegrå, betyder det, at den allerede er optaget.

Trin 3


Gennemgå din ordre ved at rulle ned ad skærmen. Adskillige billettyper kan være tilgængelige, alt efter hvilken type event det drejer sig om. Sørg for at vælge den ønskede billettype, inden du gennemfører købet. Hvis du har en rabatkode, skal du indsætte den i firkanten til højre over billettyperne.

For at starte købet skal du klikke på "Accept"-knappen. Ved at klikke på "Accept"-knappen accepterer du Billettos handelsbetingelser.


Trin 4


For at gennemføre købet skal du logge ind på din Billetto-konto eller registrere dig på Billetto. En Billetto-konto gør det lettere for dig at holde styr på de events du har billetter til. Du kan registrere dig med din e-mailadresse eller din Facebook-profil.

Vælg, om du ønsker at købe afbestillingsforsikring, inden du fortsætter til det næste trin.

Vælg din foretrukne betalingsmetode. Du kan bruge en række betalingskort eller dele betalingen op i mindre bidder med ViaBill.


Trin 5


Gennemfør købet ved at indtaste dine kortoplysninger på Billettos krypterede betalingsside, og klik derefter på knappen "Gennemfør betaling". Få øjeblikke senere vil du modtage en bekræftelsesmail med dine ordreoplysninger.

En billet (i PDF-format), som du skal udskrive, er vedhæftet bekræftelsesmailen. Hvis du har købt flere billetter, vil de stå på hver sin side i samme PDF-dokument.

Det er vigtigt at udskrive alle billetter, så du er sikker på, at du kommer nemt og hurtigt ind.Contact Billetto Support

Spørgsmål?

Vores team er her for at hjælpe!

Brug for hjælp til billetkøb, pladsbillet eller Billetto-konto?
Så find svar på dit spørgsmål i Billettos Hjælpecenter eller kontakt Billetto Support.

Vil du vide noget om kampen, Brøndby Stadion og faciliteterne?
Så skriv til Brøndby IF via billetter@brondby.com.