Eventside

Mandag d. 6 juni forstørrer vi dit eventbillede fra 600x400 pixels til en imponerende 1440x600 pixel billboard. Ingen grund til bekymring! Dit nuværende eventbillede vil stadig du, men lav gerne en påmindelse om at gå ind og uploade et nyt og større billede - for at undgå at det bliver uklart.

Hvordan ser et godt billede ud?

Mindre gør det - tænk altid billed over tekst. Den nye eventside har alt den vigtige information - dato, adresse, pris - fremhævet lige under billedet for et lynhurtigt overblik. Så der er ingen grund til at inkludere det på billedet også.

Logo

Er det en billet i den lomme, eller er du bare glad for at se mig? Intet look er fuldendt uden den helt rigtige accessory og vi er meget glade for vores nye, smækre logo. Brug det hvor som helst og når som helst.

Hent

For at skabe optimal læsbarhed, lav da altid en minimal margen omkring logoet baseret på x-højden. X-højden udregnes udfra den flade, vandrette del af 'b'et og ditto toppen af 'i'et. Eller lav dit bedste øjemål, og så er det sikkert fint.

Profil

Din arrangørprofil er dit hjem på Billetto og drager opmærksomhed til alle dine events på én gang, når dit publikumer besøger den. De kan også følge din profil og modtage opdateringer vedrørende nye events.

Læs vores tretrinsguide til en flottere arrangørprofil.