Åbent hus: Årstiderne Arkitekter

29 apr 2020 16:30 - 18:30

Årstiderne Arkitekter A/S, Ceresbyen 68, 8000 Aarhus

Forbundet Arkitekter og Designere og Danske Landskabsarkitekter inviterer i samarbejde med CAFx til åbent hus hos Å

Årstiderne Arkitekter der slår dørene op.

Kom og hør mere om hvad tegnestuen arbejder med for tiden. Vi byder på lidt godt til ganen, og der vil være rig mulighed for spørgsmål, debat og netværk.

Årstiderne Arkitekter


Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur, design og byggeri. Tegnestuen er grundlagt i 1985 og har 250 medarbejdere, som arbejder fra kontorer i København, Silkeborg, Aarhus, Herning, Oslo og Nesbyen i Norge.

Årstiderne Arkitekter står bl.a. bag transformationen af Postgården på Købmagergade i København, der i år var nomineret til RENOVER prisen 2019, Papirtårnet i Silkeborg, Jyske Bank Boxen i Herning, Regina-bygningen i Aarhus, Hempels hovedkvarter i Lyngby og den helt nye bæredygtige bydel i København, UN17 Village, der vil implementere konkrete løsninger på samtlige af FN’s 17 verdensmål. I alt arbejder vi indenfor ti faglige felter: Boliger, Almene Boliger, Erhverv, Retail, Undervisning og Fritid, Sundhed, Transformation og Renovering, Spaceplanning og Indretning samt Byplan og Landskabsarkitektur.

Årstiderne Arkitekter er bygget på tanken om, at det kræver mennesker at bygge for mennesker, og at liv er vigtigere end monumenter. Som arkitekter står vi altid bag dem, vi bygger for, og for os er ethvert projekt en investering i fremtiden. Som rådgivere kombinerer vi vores bygherres investering med arkitektoniske ambitioner og høj kvalitet, så vi udvikler værdiskabende løsninger baseret på brugerinvolvering og det enkelte steds potentiale og karakter. Gennem et tæt samarbejde med både bygherrer og andre fagligheder skaber vi det bedst mulige projekt for alle parter hver gang – en tilgang som har sikret os mange, langvarige kunderelationer gennem tiden.

I 2018 blev Årstiderne Arkitekter en del af Sweco - Europas største virksomhed indenfor ingeniør- og arkitektrådgivning med 16.000 medarbejdere på verdensplan og 1.300 arkitekter i Norden. Sammen er vi Europas største integrerede arkitekt- og ingeniørvirksomhed.

Arrangementet er gratis, men vi vil gerne vide hvor mange, der kommer, så husk at tilmelde dig.

Foto: Årstiderne Arkitekter