ANGELICA

Eventet är avslutat

ANGELICA

Biljetter från 150,00 DKK

Plats

Flera tidpunkter

20 september 2021 - 21 september 2021

Beskrivning

ANGELICA er en nyfortolkning af Puccinis operatragedie ”Suor Angelica” fra 1918, skabt af Ylva Kihlberg, som efter en lang karriere som prisvindende operasanger på Europas største scener, nu har slået sit navn fast som instruktør og producent. Med ANGELICA formidler og gentænker vi et storslået, klassisk værk på en måde, der gør forestillingen tilgængelig for og har appel til et bredere og yngre publikum. Forestillingen gør brug af video, sociale medier og lysprojektioner, der udnytter rummet fra gulv til loft for at understøtte og udbygge fortællingen. Scenografien tager hele rummet i brug og der skabes derved en intens atmosfære, hvor publikum kommer helt tæt på de optrædende og inddrages i værket. Multimediadesigneren Line Mirella Knudsen, har skabt video og lyddesign til forestillingerne og sociale medier. ANGELICA bliver fremført på dansk, i en oversættelse af Ylva Kihlberg og orkesterpartituret er transskriberet til klaver, orgel og klokker. Forestillingen havde urpremiere i København i 2017 og i denne nye version skræddersyer vi forestillingen til Aa Kirke Bornholm, således at kirken bliver det kloster hvor Angelica boede og at hele hendes historie udspiller sig her. Handling Operaen handler om Angelica, som kommer fra en meget fin fyrstelig familie. Som ung bliver hun gravid udenfor ægteskabet, føder en søn og bliver smidt i kloster. Når vi kommer ind i operaen er der gået syv år. Syv år uden at Angelica har hørt et eneste ord fra sin familie. Hun ved intet om sin søn eller nogen andre. En dag er der pludselig besøg i klostret. Det er Angelicas moster som kommer for at fortælle at hendes søster skal giftes og kræver at Angelica underskriver et dokument, hvor hun frasiger sig sin del af familiens store formue til fordel for sin søster. Angelica siger at hun først vil høre hvordan det går med hendes søn og mosteren fortæller at sønnen døde for to år siden. Angelica bryder sammen, mosteren får sin underskrift og forlader klostret igen. Angelica magter ikke at leve videre nu hvor hun ved at hendes søn er død, så hun vælger at tage sit eget liv. Alt dette til noget af Puccinis smukkeste musik. Men....Har vi virkelig fået den rigtige historie? Hvordan kunne sønnen dø? Hvem var faren? Hvad var det egentlig der skete for syv år siden? Disse er nogle af de spørgsmål vi besvarer i denne forestilling.

Lokal

Aa kirke Aa kirke, Storegade 2, 3720 Aakirkeby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.