April Club ft. Søren Skov Orbit

6 feb 2020 19:00 - 23:00

RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

April Club er tilbage på RUST. 

April Club er genoplivet og denne gang gæster Søren Skov Orbit med hans cirkulerende og afsøgende musik i landet mellem hypnotisk groove og fri improvisation.

I 1997 startede April Records sin egen klub, April Club, på Stengade 30, Kbh. Efter flere April Sessions på ICA (Institute of Contemporary Arts), London I 1996 var det tid for København. Den første aften blev broadcastet af EBU til hele Europa, og køen ned ad Stengade var lang, meget lang. Flere April Clubs fulgte, og under brandet April Club Nights gæstede April Club også Oslo, Gøteborg, Hamburg og Manchester. Nu, 20 år efter, er tiden kommet for at genoptage aktiviteterne.

Søren Skov Orbit

Ud af Orbits modale ekskursioner til både Ethio-jazz, Afro-Beat og Free-Jazz opstår et stemningsmættet rum, der giver plads til både bevægelse, eftertænksomhed og overraskelser. Gruppen udgav i foråret 2019 sin debut på det engelske label Jazzman Records i serien Jazz45, hvis formål er at præsentere ny jazz fra forskellige steder i verden. Gruppen arbejder i øjeblikket på materiale til en LP der forventes at udkomme i slutningen af 2020.

Casper Nyvang rask: Bas
Peder Vind: Keys
Rune Lohse: Trommer
Ayi Solomon: Percussion
Søren Lyhne Skov: Saxofoner

6. FEBRUAR – RUST, NØRREBRO