Beauty Days - BILLETTER KØBES I INDGANGEN FRA D. 7. APRIL

7 apr 2018 10:00 - 12:00

Spektrum v. DGI-huset, Willy Sørensens Pl., 7100 Vejle

BILLETTER KØBES I INDGANGEN FRA D. 7. APRIL

Oplev et univers af skønhed, forkælelse og velvære til Beauty Days 2018.

Beauty Days samler hele skønheds- og wellnessbranchen, så du som gæst kan blive forkælet fra top til tå . På messen kan du få foretaget behandlinger som blandt andet indkluderer ansigtsbehandlinger, massage, negle, permanent makeup og mange flere.

Du kan købe de lækreste produkter som f.eks. hudplejeprodukter, hårplejeprodukter, make up, kropspleje osv.

Vores fagkyndige udstillere står alle klar til at vejlede dig, opdatere dig på det nyeste inden for branchen, fortælle om de forskellige produkter og behandlinger og deres virkning samt yde den bedste service.

Hos Beauty Days satser vi på at give vores gæster en kvalitetsbevidst oplevelse, med udvalgte udstillere, som alle står til rådighed for dig.

Skønhed har ingen alder og vi glæder os til at byde dig velkommen i Spektrum Vejle v. DGI-huset, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle d. 7. & 8. April 10:00-16:00

Derudover er vi stolte af, at kunne præsentere Pernille Aalund med foredraget "Få Succes som kvinde" på Beauty Days. Oplev foredraget lørdag d. 7. april kl. 13:00 på Beauty Days.

"Vores tanker bliver til følelser, der så igen udvikler sig til handlinger. Med andre ord: Det liv du lever – bliver det liv du får!
Hvorfor nøjes med det næstbedste eller …. det værste? Når det mest fantastiske liv muligvis er lige indenfor rækkevidde!"
Kom og oplev Pernille Aalund når hun med en forrygende peptalk sender dig videre - parat til at erobre verden.

De første 50 der køber billet online til kun 50 kr. lørdag eller søndag modtager en lækker goodiebag med produkter og gavekort i indgangen ved fremvisning af billetten i indgangen. (Obs. vælg billettypen "dag" + goodiebag).

Du kan også vælge at få et shoppingcard på 50 kr. til brug på messen, ved udvalgte udstillere, når du køber billet til kun 50kr. online. (Obs. vælg billettypen "dag" + shoppingcard)

Vi glæder os til at byde jer velkommen til endnu en forrygende messe.

Indgang lørdag - BILLETTER KØBES I INDGANGEN FRA D. 7. APRIL

Stängd

Indgang søndag -BILLETTER KØBES I INDGANGEN FRA D. 7. APRIL

Stängd

Indgang lørdag + goodiebag -

Stängd

Indgang søndag + goodiebag

Stängd

Indgang lørdag BILLETTER KØBES I INDGANGEN FRA D. 7. APRIL

Stängd

Indgang søndag +BILLETTER KØBES I INDGANGEN FRA D. 7. APRIL

Stängd