Logga in / Skapa konto

Film og UFO-konference - Extraordinary Beliefs

16 sep 2017 10:00 - 16:30

Nationalmuseet, Ny Vestergade 10, Biografteatret, 1471 København K


Køb billet allerede nu - vi forventer et udsolgt arrangement.

Download foreløbigt program version 5.


OBS. Kom i god tid inden kl. 10 og få dit adgangsarmbånd i gården foran indgangen til Nationalmuseet. Vi starter med filmen kl. 10.

Hvis du kun køber billet til foredragsdelen kan du møde op i frokostpausen og få tjekket billet. Foredragsdelen starter kl. 13.

Medbring printet billet.

Eventuelle restbilletter kan købes i døren:

  1. Filmen (uden foredragsdelen) - 100 kr.
  2. Foredragsdelen (uden filmdelen) - 300 kr.
  3. Film- og foredragsdelen - 400 kr.

Medbring lige penge eller Mobilepay.


Filmdelen: Jeremy Corbells "Patient Seventeen" (Europa-premiere) (før frokost)


Spørgerunde efter filmen med Jeremy Corbell og læge Kenneth Jensen.


Foredragsdelen (efter frokost)

1. Jeremy Corbell (Dokumentarist) (USA)
Titel: På vej.

JEREMY CORBELL (1977) er en amerikansk kunstner og dokumentarist fra Los Angeles. Han skildrer ekstraordinære personer og deres overbevisninger. Dette arbejde har ført ham ind i nanoteknologiens verden, udforskningen af rumfart og eksotiske fremdriftssystemer.
Corbell har også dokumenteret den kirurgiske fjernelse af påståede ikke-jordiske alien implants. Endvidere har han filmet analysen af usædvanlige materialer, der påstås at være beviser for udenjordisk nanoteknologi fra UFO-landingssteder.
Corbell har fået dødslejeberetninger fra tidligere ansatte i efterretningstjenester, der hævder at kende en del af sandheden omkring UFOer. Endvidere optræder han jævnligt på radiostationen Coast to Coast AM - ofte sammen med den undersøgende journalist George Knapp som besøgte Exopolitik Danmark i 2014. Corbells filmarbejde illustrerer, hvordan troværdige personers idéer kan udfordre vores virkelighedsopfattelser.
Weaponize your curiosity, Jeremy Corbell


2. Sara Galbiati, Peter Helles Eriksen, Tobias Selnæs Markussen (Fotografer)
Titel: Phenomena - et antropologisk og fotografisk blik på UFO-miljøets vidner og videnskab.

Fotograferne SARA BRINCHER GALBIATI (1981), PETER HELLES ERIKSEN (1984) og TOBIAS SELNÆS MARKUSSEN (1982) har siden 2015 udgjort et kunstnerkollektiv. Et formål med deres arbejde er at dokumentere menneskers subjektive oplevelser. De benytter sig af antropologiske metoder og tilstræber at skabe en ikke-dømmende fortælling i deres projekter.

Galbiati, Eriksen og Markussens soloudstilling i 2016 i Rencontres d'Arles faldt sammen med udgivelsen af deres roste fotobog Phenomena. I denne forbindelse blev de nomineret til Prix de la Photo Madame Figaro. En del af deres materiale er at finde på Musée Réattu.

Bogen Phenomena
Hvad er UFO-fænomenet? Er det en kommercielt rentabel historie, en vildfarelse med sociale konsekvenser, en religiøs myte eller et reelt fysisk fænomen?

I bogen skildrer fotograferne et udsnit af UFO-miljøet i USA. Det empiriske materiale er indsamlet på en rejse gennem Nevada, New Mexico og Arizona.

Galbiati, Eriksen og Markussen opfordrer læseren til at se kritisk på deres research. Især fordi UFO-emnets kompleksitet og den konstante strøm af ændrede informationer betyder, at oplysningerne kan kombineres på uendelige måder.


Alle fire foredragsholdere har arbejdet tæt sammen med den undersøgende journalist George Knapp som var hovedtaler på vores konference i 2014.

Exopolitik Danmark deler ikke nødvendigvis foredragsholdernes holdninger og konklusioner.
Websites

Jeremy Corbell: www.extraordinarybeliefs.com
Galbiati, Eriksen, Markussen: www.phenomenabook.com

Exopolitik Danmark: www.exopolitik.dk - www.exopolitics.dk

Entré-indtægterne vil forhåbentlig kunne dække vores udgifter i forbindelse med Corbells rejse fra USA, hotel, honorar, lokaleleje, parkering, forplejning osv.

Spørgsmål kan rettes via email til: coordinator AT exopolitics.dk

(udskift AT med @, anti-spam)

OBS.

Der tages forbehold for program-, lokale- og prisændringer. Billetter refunderes ikke ved afbud fra foredragsholdere. Vi vil dog forsøge at finde en erstatningsoplægsholder.


Kun filmen (før frokost)

100,00 DKK


Kun foredragsdelen (efter frokost)

295,00 DKK


Film + foredragsdelen

345,00 DKK


Donation til Exopolitik Danmark

Jeremy Corbell

Dokumentarist

Tobias Selnæs Markussen

Fotograf

Peter Helles Eriksen

Fotograf

Sara Galbiati

Fotograf

Frederik Uldall

Ordstyrer