Foredrag - om at passe på sig selv som pårørende til en person med en psykisk sygdom
Foredrag - om at passe på sig selv som pårørende til en person med en psykisk sygdom
Från Gratis
Plats
Datum
Beskrivning
Foredrag – at være pårørende til en person med en psykisk sygdom og samtidig passe godt på sig selv
Det kan være svært at være pårørende til en person med en psykisk sygdom og samtidig passe godt på sig selv. Mange vil opleve at komme til at overskride deres egen grænser på en usund måde. Der er begyndt at komme fokus på pårørendes rolle i forhold til personen med den psykiske sygdom i psykiatrien, og det er rigtig godt i forhold til personen med den psykiske sygdom, fordi pårørende er en vigtig del af helbredelses-processen. Fokus ligger de fleste steder naturligt nok på personen med den psykiske sygdom, og ofte nævnes det først som punkt tre eller seks, at det er vigtigt at passe på sig selv som pårørende. Vi vil sige, at det er så vigtigt at passe på sig selv som pårørende, at det er i orden udelukkende at beskæftige sig med det i dette lille foredrag J
- Hvordan holder man fast i sit eget liv som pårørende?
- Hvad er typiske reaktioner i forhold til ens tilknytningsstil, dvs. hvordan vi er forbundne på, trygt eller utrygt forbundet?
- Hvilken rolle spiller nervesystemet i spidsbelastede situationer?
- Hvordan kan man aktivt bruge sit nervesystem til at give sig selv ilt, når bølgerne går højt?
- Hvad kan man derefter sige og gøre for at berolige personen med den psykiske sygdom?
- Hvordan undgår man at havne i offer, hjælper og krænker trekanten?
Vi er psykoterapeut David Beermann og assisterende psykoterapeut Anne Katrine Hummelgaard. David har over 25 års erfaring som psykoterapeut, og en efteruddannelse i chok og traume (Somatic Experiencing). Anne Katrine er uddannet psykoterapeut fra KGI (2015) og har 7 års erfaring som frivillig i Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, og har desuden en livslang erfaring som pårørende til en person med en psykisk sygdom.
David vil fortælle om nervesystemet og give konkrete øvelser til at styrke det. Anne Katrine vil med udgangspunkt i sin egen baggrund som barn af en voksen person med en psykisk sygdom komme med helt konkrete eksempler på, hvordan man kan blive hevet ind i offer, hjælper og krænker trekanten – og desuden forklare, hvordan viden om de forskellige tilknytningsstile kan hjælpe en til en mere sund tilgang til personen med den psykiske sygdom.
Foredraget henvender sig til alle pårørende – om du er mor, far, søster, bror, onkel, tante, hustru, mand, datter, søn, veninde, ven, kæreste eller noget helt andet – så er du velkommen J
Dato og tid: 5. september klokken 19 – 20.30 eller 3. oktober klokken 19 – 19.30.
Sted: Strandvejen 226 A. 3070 Snekkersten. Ligger tæt på Snekkersten Station og med udsigt til havet.
Deltagerantal: Maximum 14 deltagere.
Pris: Gratis. Fordi det er fredsbevarende arbejde – vi ved i dag, at når roen opstår i os selv, så giver vi den videre til andre via spejlneuroner. Som Michael Jacson sang – vi må starte med the man (eller the lady) in the mirror J
Kontakt og tilmelding: Du velkommen til at kontakte David Beerman på telefon: 21767112 eller mail: David@coexistence.dk. Eller Anne Katrine Hummelgaard på telefon: 22442220 eller mail: akhummelgaard@gmail.com, hvis du har nogle spørgsmål. Tilmelding kan også ske via sms og mail.
Vi glæder os til at se dig :) Hilsner fra hjertet – David og Anne Katrine
Lokal
Snekkersten Havn, Strandvejen 71D, 3070 Snekkersten
Vanliga frågor
-
Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?
Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.
-
Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?
Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.
-
Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?
Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.
-
Var hittar jag länken till ett online-event?
Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.
-
Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?
Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.
Foredrag - om at passe på sig selv som pårørende til en person med en psykisk sygdom
Från Gratis