Foredrag om optimal hud m. SPA Prinsen Raz

3 mar 2020 19:00 - 22:00

Bethesda Kirke, Rømersgade 17, 1362 København K

Skønhedseksperten holder:
Konsultation/Foredrag/Masterclass

Oplev en forståelig gennemgang af hudens behov, og hvordan du nemt får den optimale hud.

SPA Prinsen Raz er kendt fra BeautyBosserne på Kanal4, fra Go’ morgen Danmark, TV2 Frihuset og meget meget mere.

Igennem de sidste mange år har han hjulpet kvinder og mænd til at opnå optimal hud. Han er blevet hele Danmarks skønhedsguru og hans produkter har været i hænderne fra AQUA Lene, Lady Gaga, Statsminister, kongehuset.

Nu får du chancen for at få del af SPA Prinsens store viden. 
Kom til konsultation/foredrag/masterclass med Spa Prinsen RAZ

Få et 2*45min sjovt, indholdsrigt og vidende oplevelse, når skønhedseksperten går på scenen.

Raz har i mange år studeret, undersøgt og arbejdet med, hvordan man kan anvende naturens helbredende og skønhedsfremmende egenskaber. Med denne viden har han igennem de sidste 16 år udviklet skønhedsprodukter, ofte af ingredienser han selv plukker og samler fra den nordiske natur. Den viden han har opnået har gjort ham til en af Danmarks mest kendte skønhedseksperter.

Den serie som Raz har udviklet hedder RAZspa. Samtlige produkter er naturlige og flere er både økologisk og Fair Trade. Al produktion sker i Danmark, med viden dateret tilbage til vikingetiden kombineret med ny faglighed og hans egen overvældende kendskab til nordiske planter og urter samt deres virkemåder.

Foredraget holdes lige over for Torvehallerne, så der er rig mulighed for at handle drikkevare og evt. spise inden foredraget.

Efter foredraget, vil Raz stille sig til rådighed for de af deltagerne der ønsker ekstra viden eller er usikre på hvad der vil hjælpe, forvent en del ventetid.

Raz glæder mig til at underholde jer.

Knus Raz

Forsalg Foredrag / Konsultation Ej tillgänglig
Foredrag / Konsultation 179,00 DKK + 18,42 DKK avgift