Kun For Forrykte Festival 2020

5 jun 2020 12:00 - 6 jun 2020 23:59

Gamle Landevej 4, 4850 Stubbekøbing

Kun For Forrykte Festival er klar med det endelige program -  den legendariske psykedeliske popgruppe The Zombies er hovednavn - skarpt forfulgt af danske bands som Young Flowers, Ache & Burnin Red Ivanhoe ! 

D. 5 og 6 juni 2020 bliver den lille by Stubbekøbing på Nordfalster atter landets hippie-hovedstad, når Kun For Forrykte Festival blænder op for anden udgave af festivalen. Tidligere i år slog festivalen sit navn fast med sin unikke profil baseret på psykedelisk rock og folkmusik. 

De engelske legender The Zombies står i 2020 øverst på plakaten - mere aktuelle end nogensinde, efter de netop er blevet indlemmet i Rock`n´Roll Hall of Fame i USA.  Med verdenshits som "Time Of The Season",  "She's Not There" og deres mesterværk af et album “Odessey and Oracle” i rygsækken, er der lagt an til en historisk koncert i kærlighedens tegn i Stubbekøbings smukke parkanlæg. 

Festivalleder Frederik Schnoor udtaler: 

"Det er et scoop at vi allerede på vores 2. år  kan tiltrække et verdensnavn som The Zombies til vores lille kultfestival. Det kunne tyde på, at festivaldanmark er parat til mere genrespecifikke og eksperimenterende festivaler, som tør give publikum en oplevelse udover det sædvanlige.  At bandet så tilmed er blevet beriget med et vaskeægte dansk medlem i form af Søren Koch som har overtaget bassen, efter deres afdøde bassist Jim Rodford - gør jo ikke historien mindre rørende".  

Foruden de engelske legender er der også blevet plads til:  Et nydannet Young Flowers - Danmarks svar på Cream anført af original medlemmerne Peter Ingemann og Peer Frost,  som har inviteret Klaus Menzer med på trommer, Et Gendannet Ache - danmarks store progressive gruppe fra 1970erne, Burnin Red Ivanhoe - det ukuelige Jazz-rock og fusions orkester anført af Karsten Vogel,  Svenske Electric Boys som er garanter for en vild fest med deres psykedeliske funk hard-rock , Uffe Lorenzen - manden bag nybølgen af dansk syrerock (Spids Nøgenhat og Baby Woodrose), De Underjordiske som yngre repræsentanter for netop denne psychrock ( De har bla. allerede vist deres værd på Roskilde Festival,  den københavnske fuzz-popgruppe Bite The Bullet, stemningsfuld pyschpunk fra Eve Iko fra København, skabt ud af hedengagne Steve Iko , de lokale folkrock-helte Sorte Fugle, den canadiske folk-noir sangerinde Wendy McNeill , de svenske rootsrockere Jay Smith And His SCR Band og en række talentfulde singer-songwriters bl.a. Select Captain, Monique Mai, Daniel Jul, Jakobsen & Friværdien samt de altid nærværende kvinder Mathilde Falch og Signe Svendsen. I den helt forrykte ende af skalaen skal vi også have en Verdenspremiere på et nyt dansk hammond band - Hammond Orgasm , som er anført af Jay Boe ( Glenn Hughes) og Anders Haahr ( Freddy And The Phantoms). 

Da 2020 også markerer 50-året for Thylejren er vi nødt til at have et par vaskeægte musikeer med fra dengang  - så derfor er vi meget glade for at kunne byde velkommen til amerikanske Dale Smith,  som spillede i lejren med sin gruppe Blue Sun tilbage i 1970.  Dale Smith er i dag bosat i København og hans orkester Dale Smith Blues Band serverer autentisk beskidt blues, hvor Dale er flankeret af en række danske topmusikere. Peter Øvig Knudsen vil med musictalk om Thylejren og sine Hippie -bøger laver det perfekte oplæg til vi skal nyde musikken fra både Dale og Tømrerclaus - som giver en helt særlig solokoncert på årets festival. 

"I 2020 rammer vi et mere internationalt snit med festivalen, hvilket er helt i vores ånd om rummelighed og om have et udsyn til verden. Der vil løbende blive tilføjet flere artister til plakaten over de kommende måneder,  og jeg tør godt love at publikum virkelig vil få udvidet deres musikalske horisont i 2020. Vi hæver vores publikumskapacitet til 1500 mennesker pr. dag, men sørger for at der vil være samme gode intimitet, lækker mad fra lokale leverandører, kvalitetsøl og masser af kærlighed i luften. Vi er fortsat en lille og helt unik festival for forrykte musikelskere, som søger den specielle  festivaloplevelse.” - slutter festivalleder Frederik Schnoor

Billetsalget er åbent - og der bliver uden tvivl rift om billetterne i år. 

PROGRAM ( I VILKÅRLIG RÆKKEFØLGE) : 

FREDAG D. 5/6:
Young Flowers
Ache
Burning Red Ivanhoe
Mathilde Falch & Signe Svendsen 
De Underjordiske
Uffe Lorenzen
Wendy Mccneill
Bite The Bullet
Select Captain
Jakobsen 
Mikkel Falk Møller - Musictalk om Club 27...( Jimi, Janis mfl.) 

LØRDAG D. 6/6:
Zombies 
Electric Boys
Dale Smith
Tømrerclaus
Sorte Fugle
Jay Smith And His Scr band
Monique Mai
Daniel Juul
Hammond Orgasm 
Eve Iko 
Peter Øvig Knudsen - Musictalk - Hippie & Thylejren

Der er tre forskellige billettyper til salg:

☮ 1200 partout-billetter til 676kr. inkl. gebyr.

☮ 300 fredagsbilletter til 390 kr. inkl. gebyr.

☮ 300 lørdagsbilletter til 390 kr. inkl. gebyr.