NYT FOREDRAG: Kvinder, karriere og ensomhed

20 nov 2019 17:00 - 19:00

Opgang B, Sundkaj 125, Pakhus 47, 2 th, 2150 Nordhavn

Er ensomhed på arbejdspladsen prisen for din karriere som kvinde? Er din ensomhedsfølelse en hemmelighed eller tør du dele den med andre kvinder? Hvordan slipper du ud af ensomheden og erstatter den med fælleskabsfølelse og arbejdsglæde?

Formålet med foredraget er at kaste lys over hvorfor kvinder føler sig ensomme og bryde de tabuer der knytter sig til kvinders ensomhed. Håbet er at åbne op for en bredere erkendelse af, og debat om hvordan ensomheden er en af de helt store udfordringer i karrierelivet. Målet er at give dig nyt mod, værktøjer og redskaber til at bryde ud af ensomheden og inspirere til at gøre det samme.

Foredraget afholdes af Lise Bartell der selv har skabt sin karriere som leder og ejer af konsulentvirksomheden Bartell + co. Lise arbejder med lederrådgivning, -kurser og -undervisning, samtidig drager hun nytte af sine egne erfaringer med ensomhed.

Lise har flere gange deltaget i Go'morgen Danmark på TV2 samt arbejdet med kunder som Estee Lauder, Mærsk, Saxo.com, Uddannelses- og forskningsministeriet og mange mange flere. 

Gå til bartell-co.dk for at finde mere om Lise og hendes arbejde.