Skab mirakler i dit liv - informationsaften

10 feb 2021 18:00 - 21:30

INFO-AFTEN: SKAB MIRAKLER I DIT LIV

9 MÅNEDERS MASTERMIND MED KISSER PALUDAN & NANA ASKOV

10. Februar 2021 kl. 19.00-21.30, Vi mødes online

Arrangementet er Gratis

Du kom hertil med et formål, og du er sammensat med en personlighed og drømme som passer til netop dette formål. Mange taler om purpose. Din sjæl kender dit formål, og hvis du mærker efter, vil du kunne se, hvordan den hele tiden minder dig om det og kalder på dig. Når sjælen kalder, mærker du det måske som en stille længsel, en tristhed, en frustration eller følelse af gentagelse af dramaer. Det kan også være en følelse af af at sidde fast i tåge og stilstand. Ikke at kunne trænge igennem.

Deltag i vores infoaften og bliv klogere på, om denne ni måneder lange mastermind kunne være for dig. Vi har udviklet forløbet sammen som en dybdegående rejse. En pilgrimsfærd til dig, der er kaldet til at leve dit liv med heltemod og kærlighed. Vi går The Hero’s Journey sammen skridt for skridt, og vi bruger enneagrammets visdom som en vejviser.

Denne rejse er til dig, som på et dybere plan ønsker at bruge dit fulde potentiale og virkelig mærke kraften i visdommen fra din sjæl. Du skal vide, at alt det, som du har brug for for at kunne skabe et liv med glæde, nærvær og mirakler, er til stede for dig. Har du en længsel efter at træde helt ind i din helterolle? Vil du lære at lytte til dit kald og få redskaber til at være det store lys, du er her for at være?

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.