Staksrode Klarsyn m. Solveig Hvid Daasbjerg

3 mar 2020 19:30 - 21:30

Staksrodevej 41 Barrit, 7150 Vejle

Klarsyns Aften med Solveig Hvid Daasbjerg, hvor hun med sin skønne varme energi, store indføling og empati, med stor respekt for livet og sjælene på " Den anden side" giver budskaber videre til enkelte blandt deltagerne. Det foregår i en let, lys og kærlig energi, hvor de afdøde kommer helt tæt på os og berører os med deres kærlighed og varme og med et strejf af humor. Måske det er dig der denne gang får en besked eller hilsen fra en af dine kære afdøde fra den Åndelige Verden.Solveig levere altid beskederne kærligt, konkret, præcist og i stor respekt for modtageren og den afdøde.
Det bliver en hyggelig aften, med de kære afdøde og jer der deltager. Det er for alle, der måtte have et ønske om en besked eller hilsen fra Den Åndelige Verden. Eller bare er nysgerrige på, om der mon er mere "mellem himmel og jord" Du er selv med til at sætte præg på energien, ved at være deltagende. At deltage i en klarsyns demonstration er en dejlig måde at opleve og mærke den Åndelige verdens kærlighed på. Selv om det måske ikke lige bliver dig der får en besked, får du helt sikkert et eller andet med dig hjem

Solveig Hvid Daasbjerg arbejder som clairvoyant og medie og hører til i Borris. Hun afholder workshop, meditations aftner, spirituelle trænings forløb, klarsyns aftner og foredrag rundt om i Jylland.
se evt. mere på www.solveighvid-daasbjerg.dk