Teater: BOLDBANEN kl. 10.00 for 8. og 9. kl.

15 nov 2019 10:00 - 11:00

Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 København

BOLDBANEN er et relevant teenagedrama, der inviterer sit publikum til refleksion over identitet og grænser. Men den gør det helt fri for løftede pegefingre eller en aura af danskbog og pensumlæsning. 

Silja er 15 år, præstens datter og forelsket i sin bedste ven, Benjamin. Men Benjamin er kæreste med Laura, som Silja hader. Laura, der lavede den gruppechat efter festen, som alle taler om. Den fest med madrassen ude i skoven. Nu er der gået en uge, og der er nogen, der har skrevet luder på Siljas mors præstebolig. Det er sidste fredag i sommerferien. I næste uge starter de i gymnasiet. Og i morgen flytter Silja ind til sin far i København. Det er sidste aften på boldbanen, inden livet går videre.

“Jeg husker, at vi dansede, jeg husker, at jeg grinede, jeg husker øjenkontakt. Jeg grinede uden at dække mine tænder, jeg smilede for meget. Jeg vælter. Jeg ligger på gulvet. Jeg ligger på en madras i en skov, jeg lugter t-shirt, jeg kysser dig. Jeg siger også nej. Men jeg kysser også” Silja er 15 år, præstens datter og forelsket i sin bedste ven, Benjamin. Men Benjamin er kæreste med Laura, som hader Silja. Laura, som lige har holdt festen, som alle taler om. Den fest med madrassen ude i skoven. Nu er der gået en uge, og der er nogen, der har skrevet luder på Siljas mors præstebolig. I morgen flytter Silja ind til sin far i København. Det er sidste aften på boldbanen inden livet går videre

Medvirkende: Mathilde Eusebius, Ida Lund, Kristine Lauritzen, Kasper Hjort
Instruktør: Nicolai Nyholm
Scenograf: Irene Kleisdorff Hougaard
Lyddesigner: Marie Kildebæk
Dramatiker, forfatter: Josephine Eusebius
Producent: teater [døgdi]