Traditionel japansk madkursus for begyndere
Traditionel japansk madkursus for begyndere
Från 605,00 DKK
Plats
Datum
Beskrivning
Lær at tilberede delikate japanske dumplings, kold skaldyrssalat og lakseret, som japanske sushikokke gør det. Klassiske japanske dumplings, også kaldet gyoza, som kan serveres som en appetizer eller en forret.
Friske japanske nudler, velsmagende skaldyr, sprøde grøntsager og en aromatisk japansk dressing, som løfter retten.
Danmarks populæreste fisk, der på klassisk japansk vis bliver tilberedt i en sojablanding, som serveres med en grøntsagsret.
Hvad lærer du på kurset?
Du får en introduktion til klassiske japanske retter, som er velsmagende og møre, og som passer ind i en travl hverdag.
Du lærer at anvende japanske ingredienser såsom mirin og madlavningssake, som har en fast plads på hylden hos japanske sushikokke.
Du lærer at købe fisk, kød, grøntsager og japanske råvarer, som japanske kokke gør det.
Du arbejder med at klargøre fisk, kød og andre råvarer ved at bruge teknikker såsom marinering, blanchering og afpudsning.
Du arbejder med forskellige japanske skæreteknikker i tilberedning af retter med forskellige fisk, kødtyper og grøntsager.
Trin for trin lærer du at tilberede 3 aromatiske og velsmagende retter, som er japanske dumplings, en nudelret med skaldyr og en ret med Teriyaki laks.
En af retterne blev også serveret som personalemad til den 3-stjernede Michelin-restaurant Geranium..
Hvad får du?
2 timers intensiv undervisning.
Du laver 5 japanske dumplings, en kold nudelsalat med skaldyr og en ret med Teriyaki laks, som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.
Om instruktøren
Kurset afholdes af den japansk uddannede Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher.
Om holdet
Der er tale om små, eksklusive hold med maks. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning, kan man ikke få 1:1-undervisning.
For at få størst muligt udbytte forventes det, at man selv er aktivt deltagende.
Holdet er ikke større, end at der er tid til, at Zoë giver personlig feedback.
Pris
605 kr. pr. person.
Hvor og hvornår?
Søndag den 18. november 2018 kl. 15.00-17 hos Nose2Tail, Flæsketorvet 3A, 1714 København V.
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 13. november 2018.
Faglige resultater
I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.
Referencer
Privat: “Søndag den 8 marts deltog mine døtre og jeg på dit kursus om traditionelle hverdagsretter. En gave til mig fra dem i anledning af en nylig rund fødselsdag. En dag jeg havde glædet mig meget til.
Vi fik tilført viden om hvad der gør den japanske mad så sund, ingredienser og teknikker i forberedelsen, mens vi producerede tre dejlige retter. Der var tid til at stille spørgsmål, tid til at smage undervejs og tid til at hygge sig og lytte til dine erfaringer fra mødet med den japanske kultur.
Kurset var forberedt og forløb så vi trods forskel i fingersnilde kunne være med når der skulle snittes fint og foldes tynd dej der drillede.
Vores medbragte plastikbøtter blev fyldt godt op med de velsmagende herligheder vi sammen havde fremtryllet, og vel hjemme igen kunne vi diske op med tre retter til os selv og to voksne mere. Alle blev mætte og fik fyldt både maver og smagsløg godt op.
Min lyst til at lave mere af den slags mad er vakt”. Merete
Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.
Lokal
Nose2Tail , Flæsketorvet 3A, 1711 København V
Vanliga frågor
-
Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?
Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.
-
Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?
Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.
-
Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?
Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.
-
Var hittar jag länken till ett online-event?
Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.
-
Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?
Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.
Traditionel japansk madkursus for begyndere
Från 605,00 DKK