Traditionelle japanske retter for begyndere
Traditionelle japanske retter for begyndere
Från 605,00 DKK
Plats
Datum
Tags
Beskrivning
Traditionelle japanske retter for begyndere er et kursus til dig, der ønsker en hverdag med flere sunde retter.
At kende forskel på forskellige typer af soja, der bruges i det japanske køkken er ikke det nemmeste. Udvalget af japansk soja et lige så stort som ostehylderne i et danske supermarked.
Mange tror, at sushi er national spise i Japan. Japanerne er glade for sushi, men sushi udgør mindre end 15% af det japanske køkken.
At lave autentisk japansk mad kan være udfordrende, du skal vide hvilke typer af japanske ingredienser du skal bruge for, at kunne lave den perfekte teriyaki sauce.
Hvem henvender kurset sig til?
Kurset Traditionelle japanske retter for begyndere er til dig, der:
– aldrig har lavet japanske retter før.
– har lyst til, at få udvidet din horisont med spændende retter fra det japanske køkken.
– drømmer om at få hemmelighederne bag det sunde køkken, og japanernes høje levealder.
– søger ny inspiration og variation i dit eget køkken.
Kurset er også til dig, der:
– ønsker en dybere indsigt i japanernes nærende og sunde kostvaner.
– drømmer om at få kendskab til de populæreste teknikker bag japansk madlavning.
– længes at lave sunde og velsmagende retter uden, at stå en hel dag i køkkenet.
– ønsker at lave velsmagende retter såsom gyoza, en nudelret med skaldyr og en varm fiskeret.
Hvad lærer du på kurset?
Du lærer
– om japansk livsstil og madtraditioner.
– om klassiske japanske retter, som er velsmagende og matcher en travl hverdag.
– om de japanske ingredienser såsom mirin og madlavningssake, der anvendes i autentisk japansk mad.
– om, hvad du skal være opmærksom på, når du laver japanske retter.
– at klargøre forskellige slags råvarer efter japanske tilberedningsteknikker.
– at lave en velsmagende forret og 2 hovedretter.
Når du går hjem fra kurset
Så ved du
– hvilke japanske ingredienser der bruges til at lave japanske retter.
– hvad du skal kigge efter, når du køber fisk, kød og andre råvarer.
– hvordan du klargør råvarer såsom svinekød, kylling, fisk, grøntsager og nudler.
– hvordan du laver japanske marinader, dressinger og velsmagende sauce.
– hvad hemmeligheden bag det autentiske japanske køkken.
Trin-for-trin lærer du at tilberede 3 velsmagende retter, der kan laves på under en time.
En af retterne blev også serveret som personalemad til den 3-stjerne Michelin-restaurant Geranium.
Jeg tager udgangspunkt i råvarer, der kan købes i de lokale thailandske eller kinesiske specialbutikker, hos fiskehandleren, den lokale grønthandler, i Føtex eller Kvickly, således at du efterfølgende har mulighed for at lave selvsamme retter.
Om holdet
Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
Det er et aktiv kursus hvor det forventes, at man deltager i hele processen. For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!
Hvad skal du medbringe?
Du medbringer dit eget forklæde, skærebræt, skarp kniv og en opbevaringsbeholder, så kan tage nogle af lækkerierne med hjem, hvis du har lyst. Ellers spises maden løbende, og der vil selvfølgelig være tid til at svare på spørgsmål.
Investering
Alt i alt får du et 2-timers japansk madlavningskursus, hvor du lærer at lave en forret, mellemret og hovedret. Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne, så du efterfølgende kan lave samme slags mad derhjemme. Din investering for dette yderst delikate og velsmagende kursus er KUN 605 kr. pr. person.
Hvor og hvornår?
Søndag den 12. marts 2017 kl. 15.00-17.00 på Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S.
Kurset udbydes adskillige gange, find datoerne for resten af året her
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 7. marts 2017
Reference
"Meget inspirerende at få et indblik i hvad japansk mad også er. Det var nemt at gå til og smagte vidunderligt!"
Fie Tobiasen
Faglige resultater
I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.
Der kan også købes gavekort til kurset klik her
Læs mere om Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher
Referencer: Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.
Læs hvad andre (privat personer) siger om Zoë Escher og de forskellige madlavningskurser.
Andre kurser som udbydes af Zoë Escher
Sushikursus for børn (10-13 år). Læs mere
Sushikursus for begyndere. Læs mere
Sushikursus a la carte. Læs mere
Advanced sushikursus. Læs mere
Sushikursus for vegetarer. Læs mere
Firmaarangement/teambuilding: Sushikursus de luxe. Læs mere
Jeg tilbyder også private dining. Læs mere
Lokal
i Køkkenet, Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S
Vanliga frågor
-
Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?
Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.
-
Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?
Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.
-
Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?
Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.
-
Var hittar jag länken till ett online-event?
Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.
-
Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?
Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.
Traditionelle japanske retter for begyndere
Från 605,00 DKK