Event sponsorater

Skal du holde et event for mere end 1000 gæster? Vi matcher events og relevante brands med hinanden.
Vi skaber merværdi og merindtjening til dit event.

Kontakt os og hør dine muligheder, for at blive sponsoreret.


Nå din målgruppe

Billetto har specialiseret sig i at skabe event sponsorater med det helt rigtige match for både brand og event. Vi har samarbejder med en lang række af brands, der altid leder efter relevante events som har den samme målgruppe som dit event.

Vi skaber kontakten

Få dit event præsenteret professionelt til relevante brands. Hvis der er et godt match kan dette løfte dit event og økonomi. Vores profesionelle sponsorforhandlere tager sig af alle forhandlinger og sørger for alt fra første kontakt til den endelige kontrakt.

Simpel forretningsmodel

Billettos sponsorat-model bygger på no cure, no pay modellen. Det er derfor fuldstændig gratis for dig at komme igang. Alle sponsorater forhandlet af Billetto deles via revenue share. Denne revenue share vil være individuel fra case til case.

Unikke event sponsorater

Lad os sætte dig i forbindelse med firmaer der er relevante for dit publikum. Med mere end 35.000 events årligt kan vi helt sikkert finde det perfekte match til dig. Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om event sponsorater, så udfyld formularen her på siden.