Spring til hovedindhold

Om

Hos Jura danmark er alle uddannede jurister, der alle fungerer som selvstændige partnere under Jura danmark. Dette sikrer, at hver jurist er ansvarlig for en sag fra start til slut, og at du som klient får en direkte kontaktperson hver gang, du har brug for rådgivning.

Det betyder også, at du altid er sikret kvalificeret rådgivning, og at dine dokumenter ikke udarbejdes af u-uddannede rådgivere eller studerende.

Jura danmark blev grundlagt med en vision om at levere juridisk rådgivning på en mere personlig og overskuelig måde, fjern fra de traditionelle timepriser, der ofte medfører uforudsete omkostninger. I en branche, der længe har manglet gennemsigtighed, hvor man sjældent ved, hvad man faktisk betaler for, og hvor serviceniveauet har været faldende, mente vi, at det var tid til at tænke nyt og ud af boksen.

Ved at samle en bred vifte af kompetencer blandt vores jurister er vi i stand til at tilbyde rådgivning inden for flere forskellige områder. Vi sørger for løbende efteruddannelse af alle vores jurister og rådgivere og stiller vores systemer til rådighed, samtidig med at vi tilbyder kundeservice af høj kvalitet.

Social