spring til hovedindhold

Om

Monkey World Animal Rescue er en Japansk have, hvor dyrevelfærd, sårbare mennesker, samt bæredygtighed er vores højeste prioritet. Hos os får man lov at komme tættere på dyr, da du fysisk kan bevæge dig rundt i vores Japanske, Italienske samt Danske regnskove i blomstrene naturtro omgivelser. Vi er ikke fan af fangenskab, derfor træner vi med vores dyr dagligt, på tæt hånd, så du kan høste frugten af vores træning. Vi er en lille hyggelig park, hvor du og dine børn kan få berøring og sanserne i spil. 


Oplev både indendørs, samt udendørs faciliteter.


Vi har åbent året rundt i alt slags vejr.


Man kan hos Monkey World købe div varme drikke, slushice mm.
Monkey World er en udendørs samt indendørs park beliggende i hjertet af Kongernes Nordsjælland.


 Parken er omgivet af smukke naturtro omgivelser med blomster, træer og buske som omkredser dyrenes regnskove samt anlæg. Vi er en meget børnevenlig park med flere legepladser samt klappe/berørings steder for børnene. 

Du kan købe foder og håndfodre mange dyr i Monkey World.

Det er en oplevelse for alle aldre. 

Vi har to indendørs regnskove, med mere end i alt 30.000l vand & spændende dyr.  Indendørs finder du også vores nat anlæg, hvor du kan fodre flyve egern. 


Vi har mange rescue-dyr, som har levet et hårdt liv, eller som ikke længere kunne bo hos deres familier. Du vil derfor i parken møde søde dyr, der kan se ud derefter.


Vi tager løbende dyr ind som kommer fra dårlige vilkår, hvis det passer ind i de eksisterende dyrehold vi har i forvejen.


Vores personale Formidler dagligt viden om disse dyr til stor interesse for de besøgende. 


På gensyn i Monkey World

Social