Spring til hovedindhold

10 dages byggekursus

10 dages byggekursus

Fra DKK 2.000,00

Sted

Dato

11 okt 2024 kl. 12:00 - 20 okt 2024 kl. 14:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Har du en drøm om at bygge et tiny house, men ved ikke hvordan du kommer i gang. Så har du her en unik mulighed for at være med i et helt byggeprojektet. småBYG afholder et 10 dage langt byggekursus, hvor vi bygger et helt hus fra start til slut. Vi bygger et hus på 20 m2, som kommer til at stå helt færdigt, lige til at flytte ind i. Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i de bedste og mest bæredygtige materialer, træ, træfiber og ler. Man kommer til at have berøring med alle processer fra start til slut. Opbygning af rejsværk, beklædning, vinduer/døre, el, tag, isolering, hems og lerpuds. Om aftenen vil der være teoretisk undervisning efter ønske og behov. Den sidste dag vil huset komme på auktion. Kun kursusdeltagerne vil have mulighed for at byde på huset. Alle pengene fra auktionen vil blive fordelt i blandt kursisterne samt undervisere (Ikke den person som køber huset). Ved sidste kursus blev huset solgt for 110.000 kr. Det vil sige at man potentielt vil få en stor del af kursus prisen refunderet ;)

Her kan du se auktionen: https://youtu.be/arbSgroXR6A

I løbet af kurset vil idemager og foredragsholder Steen Møller holde foredrag om spildevand og kærlighed. Se DRs udsendelser om Steen og velfærden her: https://www.dr.dk/drtv/se/dr-f...

Se billeder fra sidste 10 dages byggekursus: https://photos.app.goo.gl/rmtL...

Overnatning:

Vi lejer værelser på Blushøjgård kursus og feriecenter. Her får vi mulighed for at hygge om aftenen og evaluere dagens oplevelser. Alt efter hvor effektive vi er, vil der også blive afholdt en hyggedage, hvor vi bare skal slappe af og ikke tænke på på at bygge. Her vil der være mulig hed for at besøge Friland, Sundby Savværk eller måske en tur i Sauna.

Undervisere:

Jonas.

Jeg har studeret bæredygtig energiteknologi og har i flere år arbejdet fuldtid med grøn omstilling med udgangspunkt i tiny house byggeri. Både som konsulent på Grobund og på andre projekter i hele landet.

Derudover er jeg gæsteunderviser på diverse højskoler, efterskoler og ungdomsuddannelser. Mit fokus er at få folk til selv at tage ansvar for den grønne omstilling, at bevæge sig ud af tilskuerrollen og slippe fri af gældsslaveriet.

Noa.

Jeg er uddannet murer, og valgte senere at studere på KaosPiloterne i Aarhus med fokus på projektledelse og events.

Jeg har tidligere arbejdet sammen med Distortion, Roskilde Festival og Folkemødet på Bornholm med fokus på at bygge kunstinstallationer. Derudover har jeg sammen med min kone bygget en gammel Cirkus Dannebrog vogn om til et tiny house på hjul. I forbindelse med Grobund er jeg medarrangør af Grobund Byggefestival, hvis mission er at inspirere folk til at skabe og bygge selv og derigennem at danne fællesskab med andre.

Rune.

Jeg er udannet matros og har sejlet det meste af mit voksen liv, indtil for 3 år siden hvor jeg sagde mit job op for at prøve kræfter med landjorden. Siden da har jeg bygget et Tinyhouse med lydstudie og udlært mig selv som hobby snedker.
Jeg er fan af det simple liv med mindst mulig stress og mest mulig økonomisk uafhængighed.

Forplejning:

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Det er specielt sandt når man arbejder fysisk. Derfor vil der bliver serveret mad 5 gange om dagen. Grobunds kogekone Solveig vil stå for madlavningen. Der bliver tale om god gedigen vegetarisk mad og selvfølgelig så vidt muligt økologisk.

Kurset koster 18.500 kr. og er inklusiv indlogering på Blushøjgaard og forplejning. Beløbet skal betales 4 uger inden kursusstart.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Jonas på tlf: 42253269.

www.smaabyg.nu

Arrangør

Lokation

Grobund, Kaarsbergsvej 2, 8400 Ebeltoft

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori