eventet sluttede

80er-fest i No1 – The Formænd spiller live.

DKK 200,00

Dato

29 sep 2017 kl. 18:00 - 23:30

Beskrivelse

Så er der 80`er-fest og -spisning i No1. Det sker fredag den 29. september.

Først serverer vi lækker 3-retters 80`er menu – lavet af Sejergaardsskolens kok Kasper Henriksen.

Og så spiller "The Formænd" med Eva Hede i front op til et par timers kodyl dans. Du får rørt både fødder og stemmebånd, når bandet fyrer den af med blærede danske 80'er-hits som Si' du ka' li' mig, Elsk mig i nat, Ud under åben himmel, Kom tilbage nu - og mange, mange flere. Det bliver en totalt fjong aften med den fedeste musik, bred ymer og soja i rullen!

Menuen er:

Forret: Rejecocktail Serveret med brød & smør

Hovedret: Helstegt oksefilet m/ glaseret perleløg Dampet spidskål – stegte rødder & Kartoffelterrine Sauce bearnaise.

Dessert: Citronfromage med havreknas & chokolade

Vi åbner dørene kl. 18.00. Der er velkomst og spisning 18.30 Og fra 21.30 og 2 timer frem er dansegulvet åbent.

Vil du med til festen, skal du købe billet i god tid. Pris for mad og musik er beskedne 200 kr.

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .