Event aflyst

Aalborg Gospel Choir - Forårskoncert 2020

DKK 40,00

Sted

Dato

05 maj 2020 kl. 20:00 - 21:15

Beskrivelse

Forårskoncert med Nordjyllands største gospelkor, Aalborg Gospel Choir. 

Kom og hør hvordan det lyder, når over 100 sangere sætter en glad og festlig forårskoncert an.

Tirsdag d. 5. maj kl. 20 inviteres der til gospelkoncert i Bethaniakirken. Her afholder Aalborg Gospel Choir koncert, som en forrygende afslutning på korets forårssæson!

Her kan man komme og høre resultatet af sangernes arbejde, og mærke den varme og glæde som gospel giver.

Aalborg Gospel Choir er et populært gospelkor, som hver tirsdag trækker sangere fra hele Nordjylland til, for at opleve en aften fyldt med gospel, varme og fællesskab.

Koret har eksisteret i 12 år, og er åben for alle, der har lyst til at lære at synge gospel. 

Entré: 40,- (inkl. kaffe & kage efter koncerten)
Børn under 12 år har gratis entré.

Dørene åbnes kl. 19.15

Billetter kan kun købes online.

Arrangør

Lokation

Bethaniakirken Bethaniakirken, Dag Hammarskjølds Gade 2A, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .