Aarhus Høstfest 2018

18 aug 2018 kl. 17:30 - 22:00

Godsbanen, Skovgaardsgade 3 Indgang 3A, 8000 Aarhus

// Lokation ændret til Den Rå Hal på Godsbanen grundet ustadig vejr //

D. 18. august afholder Smag på Aarhus og Økologisk Landsforening en eventyrlig langbordsmiddag med en helt unik 3-retters måltidsoplevelser for 500 gæster midt i byen!

Siden tidernes morgen har høsten været en særlig tid på året. En tid hvor sæsonens hårde arbejde på marken belønnes med en overflod af smukke råvarer. Lige så længe har man fejret høsten i fællesskab ved høstmåltider og høstfester. Men traditionen for fælles fejring af høsten er forsvundet.

Aarhus Høstfest er byens nye fælles høsttradition. Det er Aarhus, når den er bedst. Det er en festmiddag, hvor byen og landet slår sig sammen og fejrer frugten af landmandens hårde arbejde til en helt unik middag midt i byen.

Og i bedste sammenskuds-ånd bringer alle noget med til bordet. De økologiske landmænd bringer smukke økologiske råvarer, kokkene fra Restaurant Pondus, Frederiksgade 42 og Restaurant L'estragon leverer håndværk og kreativitet, når de kreerer måltidet og en håndfuld af byens grønne og bæredygtige frivillige fællesskaber leverer værtsskab, oplevelse og sammenhold.

Og hver en gæst leverer fejring, nærvær, løssluppenhed og egen service. Du er velkommen til at tage dine egne drikkevarer med, men det vil også være muligt at købe økologiske vin, saftevand, kaffe mm. til arrangementet.

Vi vil hylde høsten, vi vil samle land og by, vi vil hinanden!

Vi glæder os til at mødes med jer til en helt enestående langbordsmiddag, midt på Frederiks Allé ved rådhusparken, hvor vi har været så heldige at få lov til at lukke vejen!

Så vi håber at vejrguderne er med os!

- I tilfælde af regn vil festen blive rykket til Den Rå Hal på Godsbanen.

Mere information om Høstfesten vil blive delt løbende, i takt med at afgrøderne blive sået, køerne kommer på græs og alle aktører hårdt arbejder på at gøre klar til Høsten.

Økologisk Høstmarked
Til høstfesten kan du selvfølgelig møde landmændene ved langbordet, men du er også inviteret ud på landet til Økologisk Høstmarked den 1. og 2. september, hvor økologiske landmænd i hele landet åbner stalddørene og inviterer indenfor på gårdene. Find en gård i nærheden af dig på www.høstmarked.dk

Smag på Aarhus

Et natur- og madprojekt, hvor aarhusianerne sammen med Aarhus Kommune skaber grønne byrum fulde af smag. Alle kan være med, lave spiselige byrum og afholde arrangementer. Samtidig bliver den spiselige natur formidlet, så flere aarhusianere opdager det mangfoldige spisekammer, som naturen i og omkring Aarhus byder på.

Læs mere om Smag på Aarhus her: http://smagpaaaarhus.dk


Standard billet

Salg lukket

Standard billet VEGETAR

Salg lukket

Børn under 7 år (Skal kunne sidde på skødet af en voksen)

Salg lukket