Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Abbath - Dread Reaver European Tour with Toxic Holocaust & Hellripper

Afholdt event

Abbath - Dread Reaver European Tour with Toxic Holocaust & Hellripper

Fra DKK 230,00

Sted

Dato

08 feb 2024 kl. 19:00 - 09 feb 2024 kl. 01:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Legendariske og ultrakarismatiske Abbath drager på turné i begyndelsen af 2024 og svinger forbi Pumpehuset den 8. februar.

Den tidligere Immortal-forsanger Abbath Doom Occulta er en institution i norsk metal efter at have ledt bandet til toppen af norges og verdens black metal-scene. Abbath aka Olve Eikemo forlod bandet i 2015 og har siden hamret videre som Abbath med fuldt band og leverer flænsende black metal i vanlig, mørk kvalitet.

Efter en festivalsommer med smæk på er Abbath klar til at drage ud i vinteren 2024 med sin Dread Reaver European Tour, hvor der er langt i ovnen til et vildt show med nye sange og selvfølgelig gode, gamle fanfavoriter. Forvent intet mindre end full-on metal mayhem fra en af historiens vildeste frontpersoner.

For lige at toppe touren helt op, så har Abbath det amerikanske thrash-band Toxic Holocaust og den skotske speedmetal-enmandshær Hellripper med.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .