Acoustic Lounge

Acoustic Lounge

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

27 sep 2023 kl. 19:30 - 21:15

Beskrivelse

Arrangeres i samarbejde med Jazz i Trekanten.

Efter et succesfuldt debutalbum, der indtil nu har høstet over 2 millioner afspilninger over hele verden, er Acoustic Lounge tilbage med andet album, ALONE TOGETHER. Albummet emmer af Acoustic Lounge’s unikke lyd og hylder de gamle jazztraditioner ved at omarrangere nogle af tidens største hits. Store artister som Elvis, Janelle Monáe og Pharell nyfortolkes legende og tages steder hen, de med garanti aldrig har været før.

Standarder som One Note Samba og ALONE TOGETHER er også blevet taget under kærlig behandling og gamle historier er blevet til nye fortællinger. ALONE TOGETHER byder på nogle af Skandinaviens bedste jazzmusikere. Jesper Bodilsen (bas) har været en fast del af den danske og internationale jazzscene igennem de sidste 20 år og Gabor Bolla fra Ungarn er en blændende saxofonist.

Hertil kommer crooner og pianist Søren Baun, der besidder en af Nordens smukkeste, mandlige jazzvokaler. Limen i den unikke lyd er de to percussionister Michael Hartvig og Mikkel Schnettler, der bygger rytmerne op fra grunden med små og store percussion-instrumenter fra hele verden, lige fra små tibetanske fingerbækkener til kæmpe brasilianske surdoer. Når bandet spiller live præsenteres et stort musikalsk og legende overskud, der samtidig viser en overraskende dybde i en musik, der ved første øjekast virker let tilgængelig. En intim og nærværende oplevelse i selskab med nogle af Danmarks dygtigste jazzmusikere.

Arrangør

Engelsholm Musik & Kultur og Engelsholm Højskole har fornøjelsen af at invitere dig på et væld af spændende og inspirerende foredrag og koncerter henover året. Vores arrangementer ligger typisk onsdag aften, men nogen gange også på andre ugedage eller i weekenden.

Hos os kan du høre nogle af de mest interessante nye og etablerede kunstnere fortælle om deres arbejde ved artist talks i Riddersalen, opleve engagerede foredragsholdere fortælle om generelle strømninger i samfundet eller fordybe sig i helt specifikke emner. Du kan opleve både kendte og ukendte musik-kunstnere indenfor alle genrer som giver koncerter af høj klasse, eller du kan deltage i vores meget populære fællessangs-aftener i Agerumsladen. Vores eksterne publikum kommer både fra Nørup, Bredsten og de andre landsbyer i lokalområdet, men også fra Vejle, Kolding, Billund, Grindsted, Fredericia – dels på grund af programmet – men også for at opleve den helt særlige Engelsholm stemning, som opstår i mødet mellem den smukke natur, de gamle bygninger og den spirende energi, som højskolens kunst- og musikelever tilfører stedet.

Lokation

Riddersalen, Engelsholm Slot, 7182 Bredsten

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på