Affiliated X

Studiestræde 52, 1554 København
27 jan 2022 kl. 20:00 - 23:59
Super arrangør
Billetter DKK 150,00
Billetter DKK 150,00

Oplev Danmarks urban-label Affiliated til deres hidtil største koncert i Pumpehuset. Affiliated X inkluderer samtlige artister med euforisk energi og rå indlevelse. Affiliateds holdånd skaber sund intern konkurrence, som står til grund for artisternes høje tekniske niveau og overlegne performance. Med Affiliated X på Pumpehuset kan du forvente en koncertoplevelse af høj teknisk kvalitet og det vildeste line-up bestående af; Hakami, Manus Bell, Mellow, Q.Marzi, Silhouette, Tarick, Milez, Fundi Wake, Elias Segujja & Yuwanit.

Bliv hevet med igennem en musikalsk labyrint, som stimulerer alle sanserne. Med en kompakt produktion i verdensklasse, er Affiliated X ét samlet værk, der skal opleves som en helhed fra start til slut. Med vilde overgange, et stærkt sceneshow, visuals og fede indslag, har vi skabt én samlet oplevelse publikum sent vil glemme! Den tætte relation der opstår ved at samarbejde på tværs af stil, genre og sprog skaber en inddragende fællesskabsfølelse, som er blevet sammenlignet med Brockhampton, Wu-Tang Clan og Odd Future.

Køb jeres billet og medbring den gode energi, så sørger vi for resten. Læs mere om vores kunstnere og deres lyd på www.affiliatedcph.com.

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke