spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Aftenkonsultation: Hjertetransplantation

Event aflyst

Aftenkonsultation: Hjertetransplantation

Fra DKK 95,00

Sted

Dato

07 apr 2022 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Dunk-dunk dunk-dunk – dit hjerte slår, for det meste uden at du mærker det eller tænker over det. Men sådan er det ikke for de ca. 30 danskere, der hvert år får et nyt hjerte. For de patienter, deres kirurger, og for organdonorernes pårørende, er der mange overvejelser og udfordringer forbundet med transplantation af kroppens centrale organ, hjertet.

Til denne Aftenkonsultation ser vi nærmere på hjertetransplantationer. Hør læge og transplantationskirurg Christian Holdflod Møller fortælle om hjertetransplantationens udvikling fra de første operationer i Danmark til den nyeste ex-vivo perfusion og den succesfulde transplantation af et grisehjerte. Han vil også fortælle, hvordan en hjertetransplantation opleves set fra kirurgens synspunkt. Herefter vil Anja Bornø Jensen, lektor på Københavns Universitet, fortælle om sin antropologiske forskning, der fokuserer på pårørendes erfaringer med at donere deres kæres organer, og på de emotionelle udfordringer og etiske dilemmaer, læger og sygeplejersker kan møde i arbejdet med organdonation og transplantation.

Efter konsultationen anbefales det at tage et glas på recept og en spadseretur rundt i museets udstillinger. Begge er inkluderet i prisen.

Foto: Wellcome Collection

En hypokonderbillet giver adgang til sæsonens tre Aftenkonsultationer.

Arrangør

Hvad er Medicinsk Museion? Et universitetsmuseum, der udforsker og samler på medicinsk historie og kultur.


Hvad gør vi?
Gennem fantasifulde og undersøgende udstillinger, events og debatter bygger vi bro mellem den brede offentlighed og den nyeste forskning.


Og hvorfor?
Vi ønsker at uddybe forståelsen af sundhed, sygdom, krop & sind, og i sidste ende berige folks liv

  Lokation

  Medical Museion Medical Museion, Bredgade 62, 1260 København

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .