spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

AKT1 live hos Borups Højskole

Afholdt event

AKT1 live hos Borups Højskole

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

19 feb 2019 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Til AKT1s hidtil største liveevent, som løber af stablen i den smukke festsal på Borups Højskole den 19. februar, debuterer den anmelderroste forfatter Olga Ravn og den svenske konceptdigter Ida Börjel som radiodramatikere til liveoptagelser med højt til loftet.

Oplev bl.a. Fine Glindvad fra CHINAHs lysende lyddesign og Emma Holtens reflekterende spørgsmål, når AKT1 optager to hørespil live med publikum og en kunstnersamtale modereret af den feministiske debattør. Bag mikrofonerne kan man desuden opleve Ida Cæcilie Rasmussen, Sarah Boberg, Charlotte Fich og Christiane Gjellerup Koch mens Niels Erling og Petra Adlerberth-Wik instruerer og Fine Glindvad og Ingvild Njølstad Skandsen designer lydscenografierne.

Emma Holten taler som en del af programmet med Olga Ravn og instruktør Niels Erling om Ravns nyskrevne monolog og dens forvandling til lyddramatik, og både hørespil og kunstnersamtale bliver efterfølgende udgivet som podcast.

Begge manuskripter udgives i en antologi i samarbejde med Forlaget Kronstork med forord af Emma Holten.

AKT1 er Danmarks lydteater – og et liveoptaget podcast med ny dansk og nordisk radiodramatik af debuterende radiodramatikere med landets bedste teaterfolk. Læs mere på www.akt1.dk, og følg os på Facebook (www.facebook.com/akt1radiodrama), hvor du også kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og podcastservice.

AKT1 er støttet af Nordisk Kulturfond, Beckett-Fonden, Dansk Skuespillerforbund, Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur, Danske Dramatikere og Københavns Scenekunstudvalg.Arrangør

Lokation

Johan Borups Højskole Johan Borups Højskole, Frederiksholms Kanal 24, 1220 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .